Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék segíteni neki?

Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm teljesen maga alatt van, nincsenek érzései... Nem tudja, mit csináljon, és én sem tudom, hogyan segíthetnék neki :/
2012. okt. 22. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hú.. Ha bőebben írnál erről, talán válaszolnék is.. c:
2012. okt. 22. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Én sem igazán értem... Csak a haverok és a pia érdeklik, és elege van, hogy semmit nem érez a szabadságvágyon kívül. Barátja is van de nem tudja szeretni pedig nagyon szeretné
2012. okt. 22. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szocio vagy pszichopata esetleg?
2012. okt. 22. 23:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem
2012. okt. 22. 23:27
 5/7 Unit88 ***** válasza:
Ha tényleg nem érez semmit akkor a 3. válaszolónak van igaza.
2012. okt. 23. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja) szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt."

Hol írt erről a kérdező???

Egy ideje én is így vagyok, mint a barátnőd. Inni is tudnék nyakló nélkül, de nem látom értelmét.

Nekem valószínűleg az lesz az érzelemmentesség meg a menekülési vágy forrása, hogy már nagyon szeretnék önálló lenni, "kirepülni", de 20+ éves vagyok, és anyukám még mindig azt várja tőlem, hogy percre pontosan beszámoljak minden lépésemről, gondolatomról. Ha nem így teszek, megsértődik, és ha csak egyetlen egyszer elfelejtek neki jelentést tenni, kiakad, mert "semmibe veszem őt meg a kínkeserves munkával felépített házát, stb.". K.rva nagy teher már ez nekem, és minden idegszálam, porcikám egy saját élet után áhítozik!

Nem lehet, hogy valami hasonló oka van a barátnőd jelenlegi helyzetének is?

2012. okt. 23. 07:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő 17 éves, nem hiszem hogy ilyesmi áll a háttérben, bár régebben mondta mindig, hogy otthon se szeret lenni, mert kb nem ismeri a családját... hát én nem tudom. Köszönöm a segítséget.
2012. okt. 27. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!