Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? :- ( 12/L

Miért vagyok ilyen? :- ( 12/L

Figyelt kérdés
én hiszek a szellemekben..a múltkor feküdtem az ágyban és amikor kinyitottam a szemem akkor fel volt kapcsolva a villany. anyunak sírva kiabáltam hogy jöjjön oda. tényleg nagyon félős vagyok, és nem tudok ellene mit tenni. amikor netezek mindig eltakarom a webkamerát mert félek hogy videózza amit csinálok. ha sötét van nem merek mászkálni a házunkban, kivéve amikor van itthon valaki de akkor is az összes lámpát felkapcsolom. a tükör előtt mindig elrohanok mert félek hogy valami alak jelenik meg mögöttem. hogy tudnám abbahagyni ezt a 'viselkedést'? már nagyon zavar engem is hogy ilyen vagyok, de annyira félek mindentől :/
2012. okt. 22. 08:02
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy rettentően pesszimista és negatív gondolkodású vagyok, mindig csak arra tudok gondolni hogy rossz fog történni.sokszor sírok mert anyuval vitáim vannak.
2012. okt. 22. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez idegrendszeri zavar, el kellene menned pszichológushoz. Hány éves vagy?
2012. okt. 22. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. Aztán elkezdtem rá szívni, amitől teljesen bekattantam (konklúzió: ilyet ne csinálj). :D De elmúlt szerencsére, a pszichózis nem jó dolog... Ettől függetlenül ne ijedj meg, én több tíz pszichológussal és pszichiáterrel beszéltem életem során, és azt mondják, kamaszkorban minden normális (ami amúgy kóros lehetne), amíg nem viszed túlzásba (komolyan akadályoz az életviteledben). Ha a szellem a székeden fog hintázni, és rettegni fogsz a macskádtól, mert megfigyel téged... nos, akkor kezdj el aggódni. :)
2012. okt. 22. 08:44
 4/6 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok.:)
2012. okt. 22. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

én se merek otthon sötétbe mászkálni hiába van otthon valaki és én is minden villanyt felkapcsolok.

a szellemektöl nem félek mert sztem nemlétezek . jja és még a vihartol félek de attol nagyon . mindig bebujok a takaro alá és fogom a fülem hogy ne halljam a dörgéseket... de szerintem majd kifogod nőni ezeket a dolgokat remélem .12/l

2012. okt. 22. 09:30
 6/6 anonim válasza:
Egyszerű. Ne nézz olyan idióta filmeket!
2012. okt. 22. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!