Mi legyek ha nagy leszek? Milyen szakot lenne érdemes bejelölni?
Idén májusban érettségiztem, de nem iratkoztam be az egyetemre mert nem akartam már azt a szakot...de februárban szeretnék újra jelentkezni egyetemre, csak az a baj hogy még mindig nem tudom milyen szakra menjek, vagy hogy milyen munka passzolna hozzám. Nagyon szeretek emberek közt lenni (szóval pl a programtervező az kiesik, mert többnyire gép előtt ül), barátságos, mosolygós lány vagyok és általában mindenkivel megtalálom a közös nyelvet. Szeretem a pontosságot, a precizitást és a különböző váratlan kis helyzeteket amiket meg lehet oldani. Tudom, amit most leírtam magamról nem sok, de tudnátok valami tippet adni hogy ilyen """adottságokkal""" mégis milyen szakokat lenne érdemes bejelölnöm?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat a válaszadóknak:)
És a betelt munkehely is sok. Tele van az álláskereső regisztráció menedzserekkel. Pláne pálykazdőre nincs szükség.
Ami nagyon kell mindig is, az a gépész, a programozó a villamosmérnök. És hogy tudjon egy-két nyelven jól az ember.
Sajnálom, hogy lehervasztottam az olvasót, de ez az igazság 2012 végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!