Interneten barátokra lelni?
19:16
Barátkeresőre céloztam, hogy szűröd ki hogy valóban barátot keres vagy csak pedo?? De azért ne zavartasd magadat.
Én nem vagyok lekezelő, sok szexmániás fogyatékos idióta van ezen az oldalon. Ilyenekkel nem akarok levelezni sem, nem az hogy barátkozni. De lehet tovább álszenteskedni.
Én is szívesen "barátkozom".
Szép lassan lemorzsolódtak régi ismerőseim és csak hébe-hóba találkozok velük. Esti suliba végzek és az osztály 95% meg nem az én korosztályom :/ és nincs ötletem honnan ismerhetnék meg új embereket.19f
utolsó vagyok
Csak attól félek itt interneten meg mind ilyen elvont embereket lehet találni...most ránéztem valamelyik hozzászólásban a hotdogos linkre, nem akarom megbántani a gazdáját de fodrászhoz ellátogathatna:):D
Nem fogod elhinni nekem, de én egyszer az napisz@ron leltem egy pajtásra. 300 km van köztünk, de már többször találkoztunk. :)
Tehát ez olyan, mint a valóság. Bárhol lehet ismerkedni, ha nagyon akarnék akkor írnék neked egy levelet amiben kifejtem, hogy barátkozni szeretnék veled és, hogy igazából nem szeretem az unikornisokat, tehát maga a technika adott.
Az más kérdés, hogy ki van a "vonal" másik végén.
Szeretem az unikornisokat.
Amúgy valaki ajánlotta neked a hotdog-ot, az sem rossz, csak sok a perverz, de az mindenhol. Tehát egy próbát megér. :D
Vagy, ha szeretsz sakkozni, akkor lehet online tolni, és ott is lehet haverkodni. :D Jó, ez furcsán hangzik, de akkor is. Meg az is igaz, hogy a Kameruni "haverokkal" nem sokszor fogok összefutni. :)
Vagy, ha esetleg van valami hobbid (áramkört építeni, autót fényezni, kutyákat szaporítani, egyszóval bármi) akkor nyomás fel az internetre, és beírni pl.: "kutya szaporítok fórumja", ott már van közös téma.
Persze ezt tolhatod zenei ízlés szerint is, bár az szerintem csak tizenéves korig meghatározó, normális esetben. :D
Szóval a lehetőségeid adottak. :)
Amúgy dolgozol, suliba jársz? Suliban még könnyebb. Ha nem vagy büdös, vagy ilyesmi, akkor leülsz az eső szimpatikus társasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!