Mit csináljak? :c nem mentem le ünnepségre mert nem volt ünneplom . _______. Kötelező a részvétel
Jaj, ne csinálj már bolhából elefánt. :)
Kihagytál egy ünnepséget, nem nagy cucc. :D
Inkább hagyd ki, minthogy odamenj egy farmerben+pólóban.
Olyan meg mindenkivel előfordul néha-néha minden nővel, hogy nem tud mit felvenni és elborul az agya.
Nyugi! :D
Mit tudsz tenni? Visszapörgeted az időt? Tanulsz belőle, túl teszed magad, aztán ennyi.
Legközelebb meg majd nem lepődsz meg reggel, hogy ünnepség van és nincs ruhád, mert 56 után kisebb nagyobb kihagyásokkal minden évben ünneplőben kell/ett és kelleni fog még egy jódarabig suliba menni az azt megelőző munkanapon.
az ofőm azért beirt mert a matek fölé odairtam h "This is war" (dalszöveg) -.- a szüleim mérgesek mit mondjak nekik? anya zt mondta ha hazaér komolyan el fogunk beszélgetni :S
DE!-> azt mondták nem volt ott az ofő és hogy voltak akik poloban tornaciőben és farmerben voltak,és h senki nem ellenőrizte.. HUUHH csak anyáéknak nem tudom hogy magyarázzam meg..
Anya, beszéljük már meg, hogy vásároljunk egy ünneplő inget, mert a régit kinőttem...
Sajnos, se pénz se idő nincs a gyerekre, aztán ott a balhé.
"Anya, tudom, kell dolgozni járnod, mert miből élünk különben, de nem tudnál segíteni kicsit, hogy mindig meglegyen az ünneplőm, kimosva, meg minden, mert nem tudtam mit felvenni, és berágott az ofő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!