Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? :c nem mentem...

Mit csináljak? :c nem mentem le ünnepségre mert nem volt ünneplom . _______. Kötelező a részvétel

Figyelt kérdés
nálam volt. a 2 barátnőm nekik volt ünneplőjük es úgy gondoltam lemegyek az egyik ingembe de persze h nem volt meg ><.ezért felvettem egy fekete.pólót de már így is késesben voltunk.aztán visszarohantam h en így el nem megyek!! tönkre beegtem mintha valaki mocskos plazaccica lennék :S az ofőm nagyon szigorú es ha nem ünneplőbe megyek beír. a szüleim kiakadtak tök mergesek rám!!! SEGITSEN MAR VALAKI!!! tom h nem életbevágó de nem tudom mit tegyek :(( elcsesztem.mint mindig mindent. de most miért haragszik rám az egész világ? miért pont én??????'?
2012. okt. 19. 17:33
 1/6 anonim válasza:

Jaj, ne csinálj már bolhából elefánt. :)

Kihagytál egy ünnepséget, nem nagy cucc. :D

Inkább hagyd ki, minthogy odamenj egy farmerben+pólóban.

Olyan meg mindenkivel előfordul néha-néha minden nővel, hogy nem tud mit felvenni és elborul az agya.

Nyugi! :D

2012. okt. 19. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit tudsz tenni? Visszapörgeted az időt? Tanulsz belőle, túl teszed magad, aztán ennyi.

Legközelebb meg majd nem lepődsz meg reggel, hogy ünnepség van és nincs ruhád, mert 56 után kisebb nagyobb kihagyásokkal minden évben ünneplőben kell/ett és kelleni fog még egy jódarabig suliba menni az azt megelőző munkanapon.

2012. okt. 19. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:

az ofőm azért beirt mert a matek fölé odairtam h "This is war" (dalszöveg) -.- a szüleim mérgesek mit mondjak nekik? anya zt mondta ha hazaér komolyan el fogunk beszélgetni :S

DE!-> azt mondták nem volt ott az ofő és hogy voltak akik poloban tornaciőben és farmerben voltak,és h senki nem ellenőrizte.. HUUHH csak anyáéknak nem tudom hogy magyarázzam meg..

2012. okt. 19. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Anya, beszéljük már meg, hogy vásároljunk egy ünneplő inget, mert a régit kinőttem...

Sajnos, se pénz se idő nincs a gyerekre, aztán ott a balhé.

"Anya, tudom, kell dolgozni járnod, mert miből élünk különben, de nem tudnál segíteni kicsit, hogy mindig meglegyen az ünneplőm, kimosva, meg minden, mert nem tudtam mit felvenni, és berágott az ofő.

2012. okt. 19. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
megoldodott :D senki nem szolt egy szot se róla azóta^^
2012. okt. 25. 21:57
 6/6 anonim válasza:
Yangot vagy vmi cuccot dobott?
2012. nov. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!