Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baj velem? Nem akarok...

Mi a baj velem? Nem akarok barátokat. Élhetek boldogan barátok nélkül?

Figyelt kérdés
Sose voltak igazi barátaim, akik vannak, elég rossz tapasztalatokat hagytak maguk után. Sose tudtam bennük megbizni, mindig csalodnom kellett. Mostmár nem is kell senki.
2009. aug. 7. 22:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
47%

Nekem régen nem voltak igaz barátnöim mindig csak a veszekedés ment.De most már vannak!:)

Ne ez legyen benned h mindig csalódsz bennük hanem az h légy kedves velük,neves együtt vele/velük ha valamin nevet/nevetnek...stb.(Ha ez osztályban van akkor meg föleg.)De ha téged ez nem izgat h nincsenek barátnöid akkor barátkozz fiúkkal!:)

2010. febr. 22. 14:47
 12/13 anonim válasza:
100%
nekem sincsenek barátaim :S
2012. nov. 27. 17:28
 13/13 mellanka válasza:
100%

Nekem egyaltalan nem hianyzik egy barat. En azt latom, hogy a baratsagot kozos idotoltesnek fogjak fel az emberek, vagyis, legyen kivel buliba menni, ennyi, es nem tobb. Tok jol elvagyok igyis, a munkatarsaimmal jokat nevetek, szeretem oket, de hogy hivogassanak, hivjanak ide oda, ahelyett, hogy egy jot beszelgessunk a vilag dolgairol, vagy a masikra szanjunk ertekes perceket, arra sosincs igeny.

En nem erzem, hogy antiszoc lennek, a problemaimat meg tudom oldani, vannak hobbijaim, nem vagyok bulizos, szoval kb. ennyi.

2019. máj. 24. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!