Mi a baj velem? Nem akarok barátokat. Élhetek boldogan barátok nélkül?
Nekem régen nem voltak igaz barátnöim mindig csak a veszekedés ment.De most már vannak!:)
Ne ez legyen benned h mindig csalódsz bennük hanem az h légy kedves velük,neves együtt vele/velük ha valamin nevet/nevetnek...stb.(Ha ez osztályban van akkor meg föleg.)De ha téged ez nem izgat h nincsenek barátnöid akkor barátkozz fiúkkal!:)
Nekem egyaltalan nem hianyzik egy barat. En azt latom, hogy a baratsagot kozos idotoltesnek fogjak fel az emberek, vagyis, legyen kivel buliba menni, ennyi, es nem tobb. Tok jol elvagyok igyis, a munkatarsaimmal jokat nevetek, szeretem oket, de hogy hivogassanak, hivjanak ide oda, ahelyett, hogy egy jot beszelgessunk a vilag dolgairol, vagy a masikra szanjunk ertekes perceket, arra sosincs igeny.
En nem erzem, hogy antiszoc lennek, a problemaimat meg tudom oldani, vannak hobbijaim, nem vagyok bulizos, szoval kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!