Mi a véleményetek erröl a tragikus eseményröl?
Egyébként a vidit 5 héttel az öngyilkossága elött csinálta.
Sztem borzasztó hogy egy piti dolog miatt valakit így elvágjanak az élettől és állandóan megszégyenítsék, nem számit hogy gyenge volt vagy ilyesmi de ezt kapni...
Sosem segitett rajta senki, hanem mindig megalázták, és nem szálltak le róla még akkorsem amikor már tényleg összeomlott, sose szállhattak le róla és örökre megszégyenülve senkivé vált pláne fiatalon... hát még ha ő ugy is gondolta szerintem egyátalán nem ö a hibás még abban sem hogy öngyilkos lett, hanem a gyilkos aki kirakta a képét és üldözte!
az, hogy pár hónapig mindenki kiírkálja, legalább történik valami, aztán úgyis elfelejtik, és megy tovább egymás szekálása.
az igaz, hogy hülyeség volt meztelen képeket küldenie, de őszintén nagyon sok hülyeséget csinálnak az emberek, a fiatalok meg sokkal naivabbak. más is ezt csinálja, csak nem mind kerül napvilágra. már 12-13 évesen elvesztik a szüzességüket, csak az meg menőnek számít...
érzékeny és buta volt, ennyi.
"A gyerekek a legkegyetlenebbek. És ugye egy kamasz is még csak gyerek."
ez nem igaz, ráaádsul a kamasz sem gyereknek számít.
Végig néztem a videót de nem tudok angolul...:)
A családjával mi van azok nem is töröttek vele vagy mi?
Ha ez a hülye Facebook-ot nem hozták volna létre ez a lány se halt volna meg...minden nem oda tartozó dolgokat feltöltenek, magánélet stb... és ez lesz belőle. :@
Háát én az ő helyébe nem öltem volna meg magam e-miatt, nekem is nagyon szar lenne de mellettem ott lenne a családom, vagy magántanuló vagy megváltoztatnám a nevemet, új stílust csinálnék magamnak és elmennék egy másik suliba . Ha ott rájönnének h kivagyok akkor...
De ő is egy ember...nem értem h miért kellet megalázni szegényt!!!
Ha nem most látnám ezt a videót hanem jóval előbb akkor írtam volna neki egy levelet de persze google fordító segítségével.
MINDENKI AKI MEGALÁZTA AZ ROHADJON MEG AHOL VAN A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT, meg remélem a bűntudat az mindörökké bennük lesz!!!!!
Szerintem az a borzasztó, hogy a youtube-videó alatt még mindig posztolják az emberek a gyűlölködő kommenteket, hogy megérdemelte... itt is meg lehet nézni az 1. kommentelő hozzászólását, inkább nem is fűzök hozzá semmit.
Egyébként sok hasonló sztori van, az emberek mindig arra szállnak rá, aki gyenge, és akin látják, hogy könnyű fájdalmat okozni neki. Ha a lány kiborulás helyett a képébe röhögött volna azoknak, akik kínozták, akkor az egész tortúra el sem kezdődött volna, mert nem látták volna meg benne az áldozatot, és nem agressziót és gyűlölködést váltott volna ki a többiekből. Ezeket az érzéseket ugyanis kizárólag a gyengesége váltotta ki, elvégre mit csinált, félmeztelen kép került ki róla a netre, meg lefeküdt egy csávóval, akinek volt barátnője? Hát ettől még éppenséggel szupermenő csaj is lehetett volna belőle a suliban, ha ezeket kellően nagy pofával csinálja.
"MINDENKI AKI MEGALÁZTA AZ ROHADJON MEG AHOL VAN A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT, meg remélem a bűntudat az mindörökké bennük lesz!!!!!"
a bűntudat ritka jelenség ebben a világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!