Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom ha ételről...

Miért utálom ha ételről beszélnek az emberek? Más is?

Figyelt kérdés

-Ki nem állhatom mikor mások ételről beszélnek.Az iskolában az egyik órán lehet halkan beszélni és mindig feljön a téma hogy mit fognak enni ebédre a többiek.

-Ilyenkor mindig mindenki elkezdi mondogatni hogy mennek majd a mekibe és ilyen meg olyan ételt rendelnek majd.Nem ezzel van a bajom,hanem azzal amikor egymásnak magyarázzák hogy az új szendvicsben van hal majonézzel meg salátával.

-Egyszerűen nem bírom !!!Akármilyen ételről magyaráz akárki,én nem bírom.Ki tudnék futni a világból amikor meghallom..

-Amitől meg végképp készen vagyok az az amikor olyanokat mondogatnak mások hogy nyámi,meg hogy így úgy olvad a szájában a csoki.

Nagyon furcsának tartom ezt az egészet,és nem tudom mi lehet az oka.Azzal egyébként nincs bajom mikor evés közben annyit mond valaki hogy finom.De kb. ennyit tudok csak meghallgatni.

Más is van ezzel így?

16/L

2012. okt. 13. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Remélem a pasid is így vélekedik, mert ha nem akkor ütköztök?
2012. okt. 13. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Más egyébként nincs, mert nem válaszolnak. Hip hip...

Whatever.

2012. okt. 13. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy étkezési zavaros vagy? Akkor megérteném, hogy undorodsz az ételtől. De az is lehet, hogy volt valami rossz tapasztalatod. Egyébként szeretsz enni?
2012. okt. 14. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen én is így vagyok. De nálam inkább a dögunalom lép fel. Neeem érdeekell, hogy ki mit eszik, és milyen rafináltan élvezkedik rajta. Olyan szegényesnek és fantáziátlannak tartom. Igen, annyit én is elbírok, hogy finom, de ezzel kész.

Lehet, te is úgy vagy, hogy más dolgok érdekelnek, és az evés csak mint létfenntartás jön szóba.

2012. okt. 14. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát érthető hogy azt gondolod étkezési zavarom van.De épp ez az hogy nincs.Enni nagyon szeretek,a testsúlyom is rendben van, jó étkű vagyok.

Nem tudom..lehet hogy ez csak egy furcsaság.

Utolsó,igen neked lehet igazad.

2012. okt. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!