Meguntam az életem. Mit csináljak?
Minden nap ugyanolyan..felkelek, suli, tanulás, alvás, és kezdődik az egész elölről... Semmi különös. Felvettek egy elég erős suliba - bár hozzátenném, hogy ezt is a szüleim választották, én nem vágynék erős sulira, inkább azt tanulnám egy másik iskolában, amivel később szeretnék tovább foglalkozni -, ahol sokat kell tanulni, és nincs semmi szabadidőm. De egyébként is minek tanulni? Felnőttként majd lesz egy munkám, családot alapítok. De ugyanúgy a föld alatt végzem, mint mindenki más.
Különösebb pánikrohamaim, stb. nincsenek, nem stresszelek rá semmire, de az egész életet értelmetlennek tartom. Apró pontok vagyunk az univerzumban. Itt élünk a Földön, de miért? Előbb-utóbb úgyis mindenki eltávozik. Nem lesz jobb attól semmi, hogy mi, emberek itt vagyunk, nem látom az egész értelmét. Élünk, hogy aztán meghaljunk.
Ki szeretnék szállni, de a családom miatt nem tudom megtenni...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!