Mit tegyek ha nem akarok élni?
Nincs semmi ami érdekelne? Szerintem keress egy célt és annak élj.
Vagy mutasd meg másoknak hogy te is vagy olyan jó.Engem ez motivál és emiatt fogytam 18 kg-t 5 hónap alatt.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy lebecsülöd magad, minden fejben dől el.Ha csak síránkozol és nem akarsz változtatni akkor tényleg nem lesz jobb.
Ezek a jelei annak, hogy meg kell változnod.
A valóságodat magadnak gyártod, ahogy az előző is írta, minden a fejben dől el. Sokszor valószínűleg arról az emberről is azt hiszed, hogy utál, aki nem is.
Keress valami olyan területet, amiben ki tudsz teljesedni! Meglátod, amint lesz célja az életednek (mármint olyan, amit annak érzel), egészen másképp fogsz hozzáállni a környezetedhez, és ennek szemmel látható jelei lesznek.
Akarj élni. Változtass ott, ahol tudsz és ahol ettől jobb lesz az életed.
> Mindenki utál.
Ez valószínű rajtad múlik. Vagy a viselkedéseden, gondolkodásodon, tetteiden kell változtatnod, vagy a baráti társaságodon.
> Csúnya vagyok
Ezen változtatni részlegesen tudsz. A szépség nem csak külső tényező és nem feltétlenül fontos ahhoz, hogy valaki boldog, kiegyensúlyozott életet éljen, jó barátjai, társa legyen.
> szar tanuló
Ez rajtad múlik. Tanulj jobban, ha ez neked valóban fontos. Vagy keress olyan szakmát, ahol annyira nem kell kimagasló tanulmányi eredmény, de szívesen csinálnád.
> antiszociális
Ez megint csak rajtad múlik.
Ha azt mondod, hogy nem tudsz változtatni, az nem igaz. Ha azt mondod, hogy túl nehéz, macerás, akkor gondolkozz kicsit hosszabb távon. Melyik a jobb? Így maradni és szenvedni? Vagy megerőltetni magad, változni, aztán leélni még minimum 60 évet, sok örömmel, boldogsággal?
Az is fontos, amit #1 írt. Keress valami olyan elfoglaltságot, amit örömmel és önmagáért csinálsz és ami emberhez méltó cél. Nézd meg mihez van tehetséged, mi az, amiért lelkesedni tudsz és „gyúrj rá”. Nem feltétlenül lesz egyszerű vagy könnyű, de pont ezért lesz értékes és ezért fog boldoggá tenni.
Nem utálnok. Szép vagy, okos és értékes.
Fasza csaj vagy, hallod? ;)
Ne akarj tökéletes lenni, ne akarj megfelelni. Ha akarod, privátban, e-mailben beszélgethetünk, szívesen segítek. Fel a fejjel! :)
Nálam is ez van már hat éve. Tanácsot adni nem tudok, csak annyi, hogy tudd, nem vagy egyedül a problémáddal.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!