Valaki szeretne Identity társasjátékozásban részt venni?
Figyelt kérdés
Én nagyon, de nem találtam eddig partnereket.2012. okt. 8. 09:07
1/2 anonim válasza:
Elmondod kérlek, mi az? Olvasgattam a neten, de nem igazán értem a játék lényegét.
2/2 A kérdező kommentje:
Helló, hát teljesen pontosan én se tudom, még nem próbáltam, de ahogy én gondolom, v képzelem, ez egy önismereti társasjáték. Szerintem azért két ember kevés hozzá, talán négy főtől jó elkezdeni és egészen nagy tömegig el lehet menni. Több órás lesz a játék. Én úgy tudom,kártyákat kell húzni különböző témakörökből, és mindenki válaszol rá. Szerintem csak bátraknak és keményeknek való a játék, az se biztos, h én bírnám, olvastam egy fórumon, hogy azért itt, ha mindenki őszinte, akkor nemcsak hogy kiderülnek dolgok magadról és az könnyekkel járhat, de ott a fórumon azt is írták, hogy nem volt az igazi, mert inkább elhülyéskedték a résztvevők, nem voltak teljesen belemenősek és őszinték a válaszok. Ami, gondolom, több fájdalommal jár. Valahogy úgy van ugyanis, hogy nemcsak magadról kell válaszolni, hanem a másikról is véleményt kell megfogalmazni, válaszolni kell egy bizonyos kérdésre és akkor nem igen tudod elkerülni, hogy a másik játékosról is mondj valamit, ami nem biztos, hogy neki jól esik. Nem tudom, hogy lehet továbblépni egy ilyen társasjáték után. Szerintem jó lehet, de valószínű, ha őszintén csinálják, nem feltétlenül egy könnyed szórakozás, nem olyan röhögős társasjáték, mint egy Activity. Tudtam segíteni? Érdekel?
2012. okt. 28. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!