Mi az amit 31 évesen is el lehet kezdeni, mert akaraterő hiányában lemaradtam sok mindenről?
Például nem mentem el focizni gyerekként, mert lusta voltam. Pedig imádnám. 31 évesen már valamennyi akaraterőm van, de késő elkezdeni focizni.
Munka/tanulás. Sose tanultam, így a korombeliek nagyobb tudásúak nálam, pedig tehetség lenne nálam is.
Milyen terület az amibe 31 évesen is belekezdhetek és végre valamiben jó lehetek?
(nem akarom már csak leélni úgymond az életemet. lenni akarok valami valaki... akarnék, de sajnos nincs akaraterőm, belenyugszok hogy nincs semmim)
magamból? hogyan?
keresek? ahhoz erő kell, és kezdeményező készség.
Igazából csak elkezdeni nehéz, mert ha összeszedsz mondjuk 3 embert aki szívesen és örömmel focizgatna, akkor következő alkalommal már ők fognak téged hívni, főleg ha jó csapat jön össze.
Ez mondjuk így van mással is. ha elkezdesz egy tanfolyamot annál is csak az eleje a nehéz, amíg összejön, ha már megy akkor visz magával, adják az anyagot, készülni kell az órára, jön vizsga arra tanulni kell. Ott mondjuk az is lehet a motiváció, hogy nem akarod elbukni a pénzt amit beleöltél.
az szeretsz, azt csináld! :D
egyszerű, amit akarsz csinálni, azt ....ööö csináld, erre nem lehet mást mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!