Szerintetek van okom az önbizalom hiányra?
Figyelt kérdés
Képet küldök nektek privátba.
Az a gond,hogy az arcom miatt tök gátlásos vagyok,és szerintem ezért nem volt még igazi párkapcsolatom.Mit csináljak?
2012. szept. 19. 17:36
11/20 A kérdező kommentje:
én lány vagyok:)
2012. szept. 19. 17:48
12/20 anonim válasza:
most minek írjak rád ?:D kint a nevem, tuti nem ismerlek, meg te se engem, küldheted lazán :)
13/20 anonim válasza:
a 3 legkedveltebb válaszolóm 1 kérdésen belül az első 3-ban :) ez is ritka :)
14/20 A kérdező kommentje:
egy csomó mindenkinek elküldtem úgyhogy várom a válaszokat....
2012. szept. 19. 17:54
15/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Tudom hogy nem vagyok szép,de azért egy két ember krvára moderálhatná magát,és nem leírni ötször hogy milyen csúnya vagyok;) igazán kedves emberek vagytok
Egyébként orrot fogok műteni,mert azt mindenki írta hogy csúnya meg nekem se tetszik.Aa számmal is kezdek valamit és akkor már remélem jobbanfogok kinézni.
2012. szept. 19. 18:42
16/20 anonim válasza:
Nekem is küld =)
(bunkókkal meg ne törődj!)
17/20 A kérdező kommentje:
már nem igazán akarok küldeni senkinek..
2012. szept. 19. 19:26
18/20 anonim válasza:
küld nekem is, nem tettem semmi olyat, és nem is tervezem..ha meg nem akarod akkor ne
19/20 anonim válasza:
Ha nem gond, akkor elküldenéd nekem is? A bunkókkal meg nem kell foglalkozni, valami bajuk van és rajtad vezették le.. De ha nem szeretnéd, akkor nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!