Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiányzik, hogy legyen valakim,...

Hiányzik, hogy legyen valakim, egy társam valaki aki olyan mint én. (? )

Figyelt kérdés

a heteroknak természetes h van társuk de legalább egy haverjuk ... nekem melegként senkim nincs. Egyáltalán nem látszik rajtam a az vagyok és azokat nem is szeretem akiken látszik.

Vannak még rajtam kívül ilyenek vagy tényleg ilyen kur.va egyedül vagyok???

2012. szept. 18. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Simán lehetnek haverjaid akár heterók,akár melegek is. Én mondjuk inkább csak haverokat tartok,mert ha túl sok mindent megosztasz egy igazi baráttal,az simán vissza tud élni vele sajnos :S

Viszont sok embert haverként ismerni jó dolog :)

2012. szept. 18. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerinted amúgy mi az oka, hogy nins senkid?Azt ne mond, h a szexuális identitásod....
2012. szept. 18. 21:44
 13/17 A kérdező kommentje:

pedig alapvetően ez az oka.

kamu kapcsolatokat nem akarok kiépíteni, mert annak mi értelme h teljesen mást mutatok mint aki vagyok?!

felvállalni meg nem akarom, mert minden ember a lányos bu.zikkal azonosítja a melegeket.

talán van még 1 ok, ez meg az elég sok elvárásom van az emberek külsejét illetően így nem is sok emberrel haverkodok szívesen...

2012. szept. 18. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
A haveroknál a külső a legutolsó... Tényleg egy tipikus b*zi vagy.
2012. szept. 18. 22:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez a külső dolog ami írtam csak egy kicsit megnehezíti h haverkodjak, de nem azt mondtam h aki nem tetszik az már nem is lehet a haverom.. az igazi ok az amit előtte írtam.
2012. szept. 18. 22:25
 16/17 A kérdező kommentje:
ja és az anyád pi.csáját
2012. szept. 18. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne az érdekeljen, hogy valaki kövér, vagy nagy orrú stb. Próbáld a belső értékeket nézni. Egy rondább ember is lehet nagyon jófej és igaz barát.
2012. szept. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!