Pszihológus vagy kineziológushoz menjek? azt olvastam valahol a kineziológia : mágia. árban kb egy.
nem mágia. ez butaság. csak egy másik módszer.
én azért mondanám a kinezológiát, mert mélyebbre nyúl, mint a pszichológus. persze mindkettőt kipróbálhatod, lehet, hogy valamelyik szimpatikusabb lesz.
Azt hittem a kineziológia hülyeség, nem ér semmit, csak pénz kidobás. De az önbizalmammal és ilyesmivel annyi gondom lett, hogy úgy döntöttem segítséget kérek.
A kineziológiához fordultam, mélyre 'belém ásott', nekem rengeteget segített. Igaz, a kezelést végig sírtam, de utána másnak éreztem magam. Megtanultam dolgokat, amiket alkalmazni tudok bármikor, egy-egy mondat is hatással volt rám.
Csak ámultam-bámultam, kellemeset csalódtam:)
Olyan mint a pszichológus, de mégis más, pszichológusnál még nem voltam, nehéz lenne összehasonlatani, de én csak ajánlani tudom a kineziológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!