Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok én ilyen magamnak...

Miért vagyok én ilyen magamnak való?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy rájöttem egy pár dologra.Nem is vágyom sok barátra,akikre igazán számíthatok mellettem állnak.Egy két érdekes ember is akad akivel csak úgy tudok beszélni.

Félek közel engedni új embereket.Nagyon sok emberben csalódtam már (barátok,családtagok) ezért már nem nagyon kívánom magamnak a sok drámát vagy felesleges aggodalmat.

Ami nagyon bánt az az hogy gyorsan ítélkezem,nem adok másoknak esélyt,viszont nem vagyok bunkó nem bántok senkit.Ha egy olyan ember közeledik akin látom hogy nem az én fajtám ( ha lehet ezt így mondani)..akkor már nem is érdekel.

De ettől olyan magamnak valónak érzem magam.Meg úgy érzem mintha feladtam volna.

Mi a megoldás?

2012. szept. 17. 00:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vagy, hát ilyen vagy. Keress magadhoz illő embereket, és légy türelmesebb a többiekkel.
2012. szept. 17. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
azért kell esélyt adni mindenkinek, mert sok ember csak a maszkot hordja, egy olyan burkon keresztül nyit feléd, ami nem is ő valójában, sok pozitív tapasztalatom volt már, miután ezek az emberek felszabadultan tudtak hozzám állni
2012. szept. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!