Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 1 nudista strandon ha meglát...

1 nudista strandon ha meglát 1 pasi 1 nöt fel áll a . Amugy hol vannak nudi strandok és mik a feltételek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 08:20
 1/6 A kérdező kommentje:

szoval feláll a pasinak?

lehet ott szeretkezni ccsajozni pasizni ...?

2009. júl. 31. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Aki nudista strandra jár az nem azért, hogy ott nőt, vagy férfit lásson, hanem mert így szeret fürdeni, napozni. Nem is veszed észre, hogy meztelen emberek vannak körülötted.

2009. júl. 31. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Természetesen előfordulhat hogy merevedés lesz 1-2 pasinál a nudi strandon, de nem ez a jellemző.A pasi valszeg kicsit "égőnek" tartaná hogy mindenki szeme láttára ágaskodik a ceruza és takarná amennyire lehet,amíg "meg nem nyugszik"

Nyilvános helyen,"legyen az nudista strand" megbotránkozást okoz ha vki ott kefél a parton nem igazán helyén való.

Még a rendőr is elvisz, közszeméremsértés bűncselekményével.

2009. júl. 31. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nudista strand Baján van. Én már voltam és egyetlen férfit sem láttam még akinek felállt volna. Szexelni nyilvánvalóan nem lehet, bár nem is hiszem hogy valaki ott akarna.
2009. júl. 31. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát...én bánya tavon láttam a lupán hogy igenis áll ott a brékó :s és ez nekem kellemetlen :s
2009. aug. 3. 06:30
 6/6 anonim válasza:
80%
A nudista strandra nem dugni jár az ember, hanem azért, hogy szabadnak érezhesse magát.
2009. aug. 16. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!