Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy legyek magabiztos, és...

Hogy legyek magabiztos, és beszédes?

Figyelt kérdés
Suliban kis szürke emberke vagyok, nem tudok megszólalni valamiért. Suli után ha lógok spanokkal akkor okés minden, tudok beszélni. Lehet az a baj, hogy reggel suli előtt nem tudok rágyújtani. Nem tudom. De nagyon zavaró, hogy mindenki beszél, társalog, én meg nem tudok mit mondani. Szeretnék változtatni rajta, és ehhez kérnék segítséget, ha lehet. Köszönet előre is a válaszokért. A dohányzásról pedig nem szokom le, szóval azzal senki ne jöjjön.

2012. szept. 15. 10:17
1 2
 11/11 anonim válasza:

részben ismerős a helyzet..

Az osztály egyik részével nagyon jóba vagyok, és velük állandóan dumálok, hülyéskedek...de ha az osztály másik felével próbálok haverkodni, akkor én is csendes, szürke emberke leszek..Általában azokkal lógok akikkel jól szót értek, és nem érdekel mások mit gondolnak...De néha próbálok mások fele is nyitni..pl. jelentkezek azokra a versenyekre, szakkörökre amikre mások.. így ha közösen kapunk egy feladatot vagy vmit akkor alapból rákényszerülök, hogy beszéljek velük.. És így már van is közös téma..ha mást nem is tudok mondani, akkor megkérdezem h jön-e aznap a szakkörre, neki hogy tetszik, megtudta-e csinálni az adott feladatot.. :D

2013. jún. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!