Platinateknős kérdése:
Ez szerelem vagy barátság?
Figyelt kérdés
Az osztályban nagyon jóba vagyok egy fiúval szinte már barátok vagyunk. A külseje annyira nem jön be de olyan sokat vagyunk együtt hogy már sokan megkérdezték hogy járunk e de mi mindig csak azt mondtuk hogy csak barátok vagyunk. 15 vagyok amugy lány. Néha elgondolkodok azon hogy mit érzek.2012. szept. 14. 19:22
1/3 2xSü 

válasza:

Ez az a kérdés, amit felesleges volt feltenni. Ha te mindent tudsz kettőtök viszonyáról, és te nem tudod, hogy szerelem ez, vagy barátság, akkor mi sem fogjuk megmondani. Bár azt gondolom, hogy az ember tudja, mikor szerelmes igazán. Illetve azt is, hogy egy párkapcsolat nem feltétlenül kell, hogy lángoló vad szerelemmel kezdődjön.
A kérdés nyitja szerintem az, hogy mennyire tölti ki az életedet, gyakran gondolsz-e rá, ha nincs ott, várod-e a találkozást, szeretnéd-e ha bizonyos helyzetekben ott lenne, hogy viszonyulnál ahhoz, ha pár hónapra elutazna külföldre és nem tudnátok tartani a kapcsolatot? Illetve mit szólnál hozzá, ha barátnője lenne?
2/3 A kérdező kommentje:
Gyakran gondolok rá. Ha késik a suliba aggódok hogy hol van, és nyáron is csak 2 szer találkoztunk mert egész nyáron ápolta a beteg anyját akkor annyira hiányzott hogy mindenről ő jutott eszembe. Ha meg lenne barátnője.....szerintem irigy lennék mert akkor egész nap csak róla beszélne meg csak vele lenne és már akkor nem is kellenék neki.
2012. szept. 15. 07:38
3/3 anonim válasza:
Figyelj:) Szerintem mindenképpen tisztázzátok, hogy mit éreztek egymás iránt.Az, hogy ez szerelem-e vagy sem azt nektek, magatoknak kell eldöntenetek. Ha tényleg tetszetek egymásnak és érzitek is és tisztáztátok is, akkor menjetek el valahova randizni. L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!