Érezted már úgy, hogy a legjobb haverodnak jobb a kisugárzása mint a tied, és emiatt irigykedsz rá?
jobban bírják, ő is jobban bírja őket
te meg csak vele bírsz dumálni, a nagynépet nem jól viseled
19f.
te milyen vagy?:D
ismerős helyzet. xd egyetlen igazi barátnőm van, akivel tényleg mindent meg tudok beszélni. neki viszont rajtam kívül van legalább 34134 haverja, és úgy érzem, hogy mind sokkal jobbak nálam xd
én is irigy vagyok a barátnőmre emiatt. de mégsem mondhatom neki, merthát nem szabhatom meg h kivel barátkozzon és kivel ne xd
L/16
Nálunk az a helyzet, hogy a barátnőmnek meg se kell szólalnia, ül mint egy kuka és mindenki azt mondja rá, hogy ő a legjobb arc. Velem meg mindenki úgy van, hogy én szararc vagyok és zárkózott. És mindig 2. találkozásra "imádnak" meg. De rengeteg emberrel nem találkozok 2.-ra, és ez annyira igazságtalan.
Meg se szólal és potyognak az ölébe az emberek, nekem meg kifejezetten harcolnom kell azért, hogy új ismerősöket szerezzek. Felháborító :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!