Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha eddig nem éltem, ezek után...

Ha eddig nem éltem, ezek után miért tegyem?

Figyelt kérdés

Nem jártam bulizni, szórakozni, nem csajoztam, nincsenek élményeim, igazi tapasztalataim.

Ennyi idôsen meg már nincs értelme bepótolni.

Akkor mégis mi értelme van...?

23F

2012. szept. 12. 20:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/166 anonim ***** válasza:

"Ha valaki egyszer az életében arra gondolo, hogy késő, az biztosan késő."

Annak kb. annyi értelme van, mint azt mondani, hogy ha valaki egyszer arra gondol, hogy az ég citromsárga, akkor biztos citromsárga.

Ha elégedett vagy a sz*r kifogásaiddal, akkor mi a kérdés?

2012. okt. 4. 21:04
 82/166 A kérdező kommentje:
A kérdés azért született, hogy kiderítsem,megtudjátok-e cáfolni a hipotézisem.
2012. okt. 4. 21:07
 83/166 anonim ***** válasza:

természetesen meg tudom. emiatt nem leszek pl én sose öngyilkos. mert nincs olyan hogy "késő".

nincs előírva senkinek hogy mit kell csinálnia, mi a jó, mikor késő.

sokan azt hiszik hogy a szerelem, párkapcsolat gyerek család, jó munka, unokák az egyetlen módja az életnek. unalmas sablon.

nem bepótolni kell. hanem látni, hogy van végtelen sok más út. és lehetőség.

2012. okt. 4. 23:52
 84/166 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, mert nem hagyod.
2012. okt. 5. 00:56
 85/166 A kérdező kommentje:

83-as:

Az élet verseny. Van, aki ezt korán észreveszi (ők a sikeresek), van aki ezt nem akarja tudomásul venni (te), és van, aki későn vette észre és ezért elment az egésztől a kedve (én).

Verseny, hiszen nem mindegy, hogy 28 vagy 58 évesen lesz gyereked. Nem mindegy, hoogy 56 vagy 26 évesen házasodsz. Nem mindegy, hogy 30 vagy 69 éves korodra lesz saját házad, autód, egzisztenciád... etc...

Az egyéb lehetőségek kihasználásavl tulajdobnképpen pótcselekszek, ergo pótolok.

84:"Nem tudjuk, mert nem hagyod."

Mert nem lehet.

2012. okt. 5. 17:44
 86/166 anonim ***** válasza:
Mert nem hagyod.
2012. okt. 5. 17:51
 87/166 anonim ***** válasza:
Ezt a nem mindegy logikát honnan szedted?? Ez megint csak a te véleményed, szerintem pl. tökmindegy. Nekem egyik sincs, mégis jól érzem magam a bőrömben. De fura!
2012. okt. 5. 17:52
 88/166 anonim ***** válasza:

-Nincs célod

-Nincs ami motivál

-Lesz@rod az itt válaszolókat, és érveikre ellenérveket gyártasz

-Nem akarsz barátokat, barátnőt

-Nem akarsz változtatni

-Nem vagy hajlandó elfogadni hogy 23 évesen van idő a változásra, csak akarni kellene

Így tényleg nincs értelme. Talán fel kellene keresni egy szakembert, mert ez már beteges. A többséget legalább a pénz, meg a p*nci motiválja, téged ezek is hidegen hagynak...

tapasztalatokat, élményeket bármikor lehet szerezni. Többet is szerezhetsz mint egy 16 éves, mert á bizonyos törvények vonatkoznak (alkoholfogyasztás, stb) de rád nem.

Ellenérv gyártása helyett inkább a leírtakat hajottad volna végre, máris jobb életed lenne.

2012. okt. 5. 18:01
 89/166 A kérdező kommentje:

"Nekem egyik sincs, mégis jól érzem magam a bőrömben."

Jelen pillanatban!!! Majd ha x év múlva még mindig nem lesz, visszatérhetünk arra a kérdésre, hogy hogy érzed magad a bőrödben?

2012. okt. 5. 18:01
 90/166 anonim ***** válasza:
Oké, visszatérve a hobbidra: rajzolnál esetleg valamit gyorsan, és feltennéd ide? :) Kíváncsi vagyok. De nagyon. Ha tényleg jó, akkor csinálhatnál egy képblogot, Tumblr -n például, ott nagyon menő sablonok vannak, amelyek direkt a feltöltött képekre helyezik a hangsúlyt.
2012. okt. 5. 18:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!