Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha eddig nem éltem, ezek után...

Ha eddig nem éltem, ezek után miért tegyem?

Figyelt kérdés

Nem jártam bulizni, szórakozni, nem csajoztam, nincsenek élményeim, igazi tapasztalataim.

Ennyi idôsen meg már nincs értelme bepótolni.

Akkor mégis mi értelme van...?

23F

2012. szept. 12. 20:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/166 A kérdező kommentje:

EZ AZ!!! GYÔZELEM!!!

Az utolsó válaszoló -tudtán kívül- mindent eldöntött. Hiszen ô sem élt, nem bulizott, hanrm tanult- ami kifizetôdött, szó szerint.

Ezek után még azt mondja, nincs semmi sem veszve. Hehehehe...

...de igen!

Hiszen én tanulni sem tanultam. Nem érdekelt semmi. Nem voltak céljaim, max álmaim-de ezekért is lusta voltam dolgozni. Nem éltem pusztán csak léteztem.

Köszönöm kedves utolsó!

Legyôztelek titeket, kedves pozitívan gondolkodók.:)

2012. szept. 28. 20:42
 52/166 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Akkor ásd el magad, úgysincs célod...

A sok ember, aki itt mind próbált jókedvre deríteni, mind le van sz@rva? Ne haragudj már, de akkor miért tetted fel a kérdést? Hiszen végig csak - bocsáss meg, de - kifogásokat kerestél, hogy most éppen miért nincs értelme élni; mégis választ vártál? Hogy "igazad van, ülj otthon és nézz ki a fejedből?"

2012. szept. 28. 20:53
 53/166 A kérdező kommentje:

Igazságot, ôszinteséget vártam.

Ami esetemben egybevág az utolsó mondatoddal.

Egyébként vannak álmaim és céljaim, csak nincs kedvem/erôm/motivációm tenni értük.

2012. szept. 28. 22:18
 54/166 anonim ***** válasza:
Az neked a győzelem, hogy bebizonyítottad magadnak, hogy semmi értelme az életednek? Hát akkor gratulálok a győzelmedhez. Kit mi tesz boldoggá.
2012. szept. 29. 02:36
 55/166 A kérdező kommentje:
Ne mondd, hogy te nem szereted, amikor kiderül: igazad van.
2012. szept. 30. 09:27
 56/166 anonim ***** válasza:
A dolognak nem ezzel a részével van gond. Mindenki szereti, ha kiderül, igaza van. A probléma a felfogásodnál kezdődik! Ha valami nem jó, ha valamivel nem vagy elégedett, azon változtatni kéne, nem?
2012. szept. 30. 09:37
 57/166 A kérdező kommentje:
DE HA NEM LEHET VÁLTOZTATNI?!?!?!?!?!?!?!
2012. szept. 30. 11:18
 58/166 A kérdező kommentje:
Ja, iogen, még egy kis plusz: attól, hogy változtatok valamin, még a múltat nem törölhetem el. Puszta illúzió a változtatás, ha már egyszer elrontottam. Látszatmegoldás.
2012. szept. 30. 11:19
 59/166 anonim ***** válasza:
De a múlt csak azt mutatja, honnan indultál. A kezdeteket. Nincs rajta mit szégyellni.
2012. szept. 30. 12:10
 60/166 A kérdező kommentje:
Ha kezdetben, kezdôként elrontottál valamit, a bélyeg, a kezdeti ügyetlenségedrôl árulkodó stigma örökre rajtad marad.
2012. szept. 30. 13:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!