Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha eddig nem éltem, ezek után...

Ha eddig nem éltem, ezek után miért tegyem?

Figyelt kérdés

Nem jártam bulizni, szórakozni, nem csajoztam, nincsenek élményeim, igazi tapasztalataim.

Ennyi idôsen meg már nincs értelme bepótolni.

Akkor mégis mi értelme van...?

23F

2012. szept. 12. 20:38
 151/166 anonim ***** válasza:

Nem vettem a fáradságot, hogy minden eddigi kommentet elolvassak, de azt látom, hogy a válaszolóknak elege lett a negatív hozzáállásodból.

Semmiről sem maradtál le. Rajtad kívül 10000000 olyan ember van, mint te, és nem nyivákolnak, hogy jajj, mindenről lemaradtam!.... 23 éves vagy, valószínűleg van még úgy 57 éved, hogy mindent bepótolj. :) Hidd el, semmi különösről nem maradtál le, csak mert nem buliztad meg csajoztad szét az agyad 16-18 évesen. :)Most is megeteted ugyanazokat a dolgokat, amiket 17 évesen nem tettél, sőt, sokkal több dolgot is! :)

Som szerencsét!

2012. dec. 8. 16:19
 152/166 anonim ***** válasza:
*Sok szerencsét! :)
2012. dec. 8. 16:20
 153/166 anonim ***** válasza:

És még valami: imádom az írásstílusod! Komolyan! Észre sem veszed, milyen kreatív vagy!:) A szarkasztikus válaszaidon többször is felröhögtem, amikor elolvastam pár kommenteted. És a metafóráid se semmik. A változatos és színes szóhasználatot már meg se említem! ;)

Igazán kezdhetnél ezzel valamit. A fogalmazásstílusod viccesen pesszimista, kicsit Jeane Austinra emlékeztet. :)

Utsó voltam.

2012. dec. 8. 16:46
 154/166 A kérdező kommentje:

Kár, hogy nem olvastad a korábbi válaszokat, mert akkor írnál ilyen kreténségeket.

Nagyon örülök, hogy tetszik a stílusom, ez gondolom azt jelenti, hogy az élet egyéb területein is hasonlóan igénytelen vagy.

Fürdeni, tisztálkodni szoktál azért?

(Ugye, milyen kis szellemes iromány volt ez is?!)

2012. dec. 8. 19:34
 155/166 anonim ***** válasza:
Kérdező, többen is említették már, hogy jól írsz, azért ez nem lehet 'véletlen'...
2012. dec. 8. 19:57
 156/166 A kérdező kommentje:

Bocsánat, most látom, hogy kihagytam a "nem" szócskát.

Tehát: ha elolvastad volna a válaszokat, NEM írnál ilyen kreténséget.

Egyébként: de igen, véletlen. Puszta belemagyarázás.

2012. dec. 8. 20:09
 157/166 anonim ***** válasza:
Miért gondolod ezt?
2012. dec. 8. 20:39
 158/166 anonim ***** válasza:
Hát rajtad komolyan nem lehet segíteni, ember....
2012. dec. 8. 21:16
 159/166 anonim ***** válasza:
Igen. Igen, szellemes volt. :D ezen is röhögtem. :D Úgysem győzöl meg az igazadról. :D
2012. dec. 8. 22:33
 160/166 anonim ***** válasza:
Az a gond veled Kérdező, hogy egy módfelett tehetséges ember vagy, nulla ambícióval.
2012. dec. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!