Miért nem találom a helyem?
Figyelt kérdés
Általánosban is gyakran váltottam sulit, mert nem találtam a helyem. Végül megtaláltam, de ugyebár onnan elballagtam. Most középsuliban sem találom meg magam. Valahogy sehol sem jó... túl gyenge, túl erős... vagy a diákokkal van baj... mit tegyek? :( A mostani sulim nagyon erős. A kiborulás szélén állok!2012. szept. 12. 19:54
1/4 anonim 

válasza:

nem hiszem hogy 1 középsuli olyan erős lenne hogy ki kéne borulni tőle ? de mi az hogy nem találod a helyed ? nincsenek barátaid vagy mi ?
2/4 A kérdező kommentje:
De vannak barátaim. És igen, elég erős, elit gimnáziumról van szó! Csak valahogy mégis úgy érzem, hogy ez nem az én helyem, és nem tudom elvégezni mert nagyon nehéz, és a hangulat sem olyan, ahová szívesen járok be.
2012. szept. 12. 20:57
3/4 anonim válasza:
Ne hátrálj meg! Tarts ki! Ne válts iskolát, így az életben sem állod majd meg a helyedet. Barátkozz, tanulj barátokkal, tanulj!, mindezt úgy, hogy boldogan érj haza :) még egyszer kitartás :)
4/4 anonim 

válasza:

könnyű ezt mondani, hogy kitartás meg stb... én is azt tenném a helyedben, hogy addig keresném a helyem, amíg meg nem találom magamat. sajnos én is elvesztettem önmagamat, nem tudom hol vagyok... és nem tudok kitörni. :/ ne kövesd el te is ezt a hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!