Mindenkinek van egy hasonmása? Ezt hallottam valahol, nagyon érdekes ez az elmélet.
Én egy suliba járok a hasonmásommal.
Amúgy meg lehetséges.
Szerintem elkepzelheto.
Nekem anyu meselte,hogy a varosban ha megy valahova,mindig van,hogy rakoszonnek,de nem tudja,hogy kik. Tobbszor mondtak is mar neki egy nevet,volt,hogy szamonkertek tole valamit...szoval valakivel osszekeverik.Es a legdurvabb,hogy anyu ketszer valtott hajszint,es meg az is Stimmel:D. A nevet mar tudjuk az illetonek,es anyuval elhataroztuk,ha megint megszolitjak a hasonmada neven,akkor ker reszletes informaciot rola,es felkeressuk:)
En mar nagyon kivancsi vagyok. Es szerintem ez nem veletlen,de gondolj bele,ennyi ember ,tuti,hogy Mindenkinek van hasonmasa.
Állítólag van ilyen.
De ha belegondolsz hogy több mint 7.000.000.000 ember van a Földön elég esélyes hogy vannak akik hasonlítanak egymásra.
Sajnos az én hasonmásom pont budapesti és mindig megvádoltak anyum és a barátja hogy lógok a suliból mert a munkahelyük környékén láttak...
Először mindig a barátja mondta, anya meg már kezdett nekem nem hinni, aztán egyszer ő is látta a lányt...
Én nem találkoztam még vele :D
De anya azt mondta anno hogy nem csoda hogy mostohaapám azt hitte én lógok suliból.
Teljesen alaptalan feltételezés, hogy konkrétan mindenkinek legyen egy azaz 1 db hasonmása.
Több olyan személy, aki hasonlít ránk nagyon, igen, miért ne?
Az egypetéjű ikreknek biztosan van, mégpedig az ikerpárjuk. A többi embernek is előfordulhat, hogy valaki más ugyanúgy néz ki vagy csak nagyon hasonlít rá, és összekeverik vele mások.
Még évekkel ezelőtt egyszer Horvátországban nyaraltunk, és anyám látott egy lányt a tengerparton, aki szerinte úgy nézett ki, mint én.
Szóval lehet valami a dologban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!