érettségi fóbia?

Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni...És nálam az a helyzet,hogy a memóriám nagyon nincs a topon,mindent elfelejtek.Akármennyit tanulok,dolgozatnál alig tudok vmit írni...És érettséginél szörnyen be leszek pánikolva emiatt,akárhogy fogom nyugtatgatni magam,ráadásul nem sok javítási lehetőség van...
2012. szept. 10. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

segítenek érettségin.. semmi az érettségi minden épeszű meg tudja csinálni.. .

komolyan.. aki nem tud leérettségizni az már tényleg sötét ..

2012. szept. 10. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok javítási lehetőség?

Évente kétszer javíthatsz... max. az idő ami telik.

Egyébként meg tudod mi mindent használhatsz?

Szöveggyűjteményt, helyesírási szótárat, töriatlaszt, FÜGGVÉNYTÁBLÁT

aki ezekkel nem tud összekaparni egy 2-es az hót sötét.

volt osztálytáram is sötét volt de még ő is átment, ok szóbelin besegítettek neki mert elvitték a felügyelő tanárt kajálni, de az írásbelin is átcsusszant pedig sztem kisegítőben lett volna a helye a gyereknek...

ha kicsit logikusabb gondolkodású vagy, nagyjából tudod a dolgokat amiket vetettek vagyis úgy rémlik belőle valami, TUDOD HASZNÁLNI a segédeszközöket amiket fent írtam akkor lazán jó jegyet kapsz.

én mondjuk kitűnő voltam és a legxarabb érettségim lett 88% töri, de hogy megmondjam nem hinném hogy annyira hűdesok tárgyi tudásom lenne, csak logikusan gondolkodom, tudom hogyan kell egy atlaszt lapozni, jól fogalmazom azt kész...

de unokatesóm is aki 3-as körüli tanuló volt szépen hozta az érettségi 4-eseket.

jah és sokkal lazábban vannak osztályozva az érettségik mint az iskolai témazárók...

2012. szept. 11. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is nagyon parok tőle, úgyhogy nem vagy egyedül. Nekem idén lesz, és én matekból nagyon nem vagyok a toppon. Abban reménykedek most, hogy lesz majd a suliban matek korrep és arra mindenképpen járni fogok. Amúgy a szóbelin rendesek szoktak lenni, attól ne félj, ráadásul ha évekig mindig rendesen bejártál és nem voltál lógós, akkor azt is figyelembe szokták venni:) Próbálj te is nyugodt lenni, mert ha mindketten pánikolunk attól csak rosszabb lesz:)
2012. szept. 11. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

nem tudom mit féltek ennyire..

én rezzenéstelen arccal ültem ott .. kérdezik majd ideges vagy meg ilyenek arra mindig : nem a válasz :D

2012. szept. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!