Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik jobb, ha egy srác hogy...

Melyik jobb, ha egy srác hogy megy el melletted pl. sulifolyosón?

Figyelt kérdés

1.Hogy jön, dumál a haverjaival (vagy egyedül van) vigyorog (de általában sem egy mélabús szerzet) és köszön, hogy helló. Majd tovább megy.

2.Jön, ha egyedül, akkor majd leesik a feje úgy bámulja a földet, csak hogy ne kelljen rád néznie, pedig tudod hogy észrevett. Ha a haverjaival, akkor azért rád pillant, de akkor se mindig köszön. (Én sem köszönök, mert... nem is tudom, ez már egy másik kérdés lenne :D)

Mindkét típust ismerem, (természetesen lány vagyok) és azon gondolkoztam, hogy vajon melyik viselkedés mit jelenthet. Mert magamból kiindulva én szívesebben köszöngetek annak, akire csak haverként nézek, mint annak, aki be is jön. Viszont megnézem magamnak azt aki tetszik, csak úgy, hogy azt ő ne lássa.

Ti hogy vagytok vele?

2012. szept. 7. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindkettő jól esne, de azzal foglalkoznák, aki köszön is.
2012. szept. 7. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Válaszolhattok még:)
2012. szept. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!