Hogyan álmodunk? Színesben vagy fekete-fehérben?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 23:22
1/8 anonim válasza:
én színesben.a tÖBBIEKRŐL SAJnos nemtudokXD
3/8 anonim válasza:
Én is mindig színesre emlékszem amikor felketlek :D de szerintem mindenki, mert alvás közben is "lát az agyunk" úgymond, hisz a kép nagy részét ébren is csak az agy egészíti ki, tehát szerintem aki nappal szinesben lát az úgy is álmodik, de lehet hogy hülyeség, de nekem vmi hasonló rémlik egy régi dokumentúm filmből :D
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Én is színesben álmodok, még nem álmodtam fekete-fehérben. Mikor felkelek, mindig emlékszem a színekre, pl. minap egy piros karkötőről álmodtam, és nagyon élénk színe volt, a "hátteret" is színesben láttam.
Szóval szerintem ez függ valamitől, de azt nem tudom, hogy mitől! :) Majd utánanézek! :)
És a belinkelt oldal elég érdekes dolgokról ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!