Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sértettek már meg valamivel?...

Sértettek már meg valamivel? És mivel? Mit mondtak? Mit tettek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A pàrom mondta hogy nem vagyok jo anya....Ez nagyon rosszul esett a mai napig,még ha csak felindulàsbol mondta is.

Amikor a babàm megszületett a "baràtnöm"azt mondta nem hiànyoztam neki csak a baba.

Hàt ezt se felejtem el mig élek.

Meg van egy jo néhàny dolog amivel megsértettek,persze soha nem fogom elfeledni.

e gondolom én is sértettem meg màsokat,lehet ugyhogy észrese vettem.

2009. júl. 27. 12:33
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
barátom azt feltételezte rólam,hogy vki más az újjaival elégített ki...:snagyon rosszul esett
2009. júl. 27. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
54%

Engem nap, mint nap megsértenek kisebb-nagyobb mértékben.

Én persze figyelek és mindenkivel próbálok kedves lenni.

Hát így kapja vissza az ember azt a jót, amit ő ad másoknak.....

Mondjuk nem érdekel az egész, rólam minden lepereg vagy ha nem is akkor elintézem azzal, hogy azt az embert örökre leírom magamban és onnantól nem érdekel.

2009. júl. 27. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen a párom mondta műtétem előtt, hogy majd kimegyünk a temetőbe keresünk nekem helyet.Műtét után két órával meg hogy büdös a szám!
2009. júl. 27. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egyetemen egyik tanár "kedvence" vagyok, és egy héten 4 órám van vele, így ált. akkor én vagyok a porondon.
2009. júl. 27. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Most, hogy belegondolok sztem nem nagyon, pedig sokan megpróbálták már :) Ahoz, hogy valaki vérig sértsen adnom kéne a véleményére és elhinnem amit mond, de sokszor még a hozzám legközelebb állók véleményét se fogadom el.
2009. júl. 27. 16:59
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Az apám állandóan sérteget, szerinte elmebeteg vagyok és a pszichiátrián a helyem..
2009. júl. 27. 23:42
 8/13 anonim ***** válasza:

engem is apám sérteget =/

egyszer azt mondta egy csaj h... idézem "h nézel te ki, mint egy kukás" mert épp sz*r napom volt és nem csillivilli cucokat vettem fel suliba, hanem egy sima csőgatyát szürke pólóval, a hajam meg copfba... nekiestem a csajnak.

2009. júl. 30. 16:44
 9/13 anonim válasza:
Mikor meghalt a kisbabám rendszeresen azt mondják majd lessz másik:-(( inkább meg se szólalnának!!
2009. aug. 2. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:

OFF: huh ez mind elég durva

szerencsére engem még nem ért ilyen sértés

2009. aug. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!