Mit tegyek, hogy észrevegyék?
Szóval sok változáson mentem keresztül a nyáron. Szal nem vagyok már olyan unalmas, mint régebben. Az emberek viszont lemondtak rólam emiatt. Van akikre haragszom is emiatt. De a lényeg az h hogyan tudnám a bennem lévő dolgokat átadni? Oké h előbb-utóvv észre veszik, de én ki akarom magam élni, szóval valami extrém(nem tudok rá jobb szót) ötlet kéne, h felhívjam magamra a figyelmet és h megváltozzon a negatív('unalmas ember') véleményük rólam. Aki tud valamit írjon lécci
Tudom h nem kellene elfordulnia az embereknek, de nemis az a lényeg. mellesleg tinédzserkor közepén járok
szerintem nem kell semmi extrém dolog, mert azzal pont azt érnéd el, h nézd már, mit pattog ez itt, ez a kis unalmas, azt hiszi, akkor már nem is unalmas...és hasonló szánalmas dumák
olyan, nincs, h unalmas vagy :)
szerintem csak kapcsolódj be több beszélgetésbe, mond el a véleményed sok dologról, h lássák mennyi mindenhez hozzá tudsz szólni
és keress valami hobbit, ott még barátokat is találhatsz, hiszen valószínű az a többieknek se lesz unalmas...
lehet ez sport, film, zene, könyv, gyűjteni valamit, tánc, stb. akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!