Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy észrevegyék?

Mit tegyek, hogy észrevegyék?

Figyelt kérdés

Szóval sok változáson mentem keresztül a nyáron. Szal nem vagyok már olyan unalmas, mint régebben. Az emberek viszont lemondtak rólam emiatt. Van akikre haragszom is emiatt. De a lényeg az h hogyan tudnám a bennem lévő dolgokat átadni? Oké h előbb-utóvv észre veszik, de én ki akarom magam élni, szóval valami extrém(nem tudok rá jobb szót) ötlet kéne, h felhívjam magamra a figyelmet és h megváltozzon a negatív('unalmas ember') véleményük rólam. Aki tud valamit írjon lécci

Tudom h nem kellene elfordulnia az embereknek, de nemis az a lényeg. mellesleg tinédzserkor közepén járok

2012. aug. 29. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell semmi extrém dolog, mert azzal pont azt érnéd el, h nézd már, mit pattog ez itt, ez a kis unalmas, azt hiszi, akkor már nem is unalmas...és hasonló szánalmas dumák

olyan, nincs, h unalmas vagy :)

szerintem csak kapcsolódj be több beszélgetésbe, mond el a véleményed sok dologról, h lássák mennyi mindenhez hozzá tudsz szólni

és keress valami hobbit, ott még barátokat is találhatsz, hiszen valószínű az a többieknek se lesz unalmas...

lehet ez sport, film, zene, könyv, gyűjteni valamit, tánc, stb. akármi

2012. aug. 29. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi. várok még ötleteket
2012. aug. 29. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos ez nem csak rajtad múlik. próbálj közös programokat szervezni. én már egy éve megváltoztam, és a családom csak most kezdett el újra befogadni. annyi az egész, hogy néha elmegyek squasholni anyával, filmeket nézünk este, sokszor főzök, csinálom a házimunkát. eddig utáltam, de most, hogy észreveszik új értelmet nyert az egész...:)
2012. aug. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!