Mit tegyek? Már nem akarok sokáig élni. Hiába van előttem az élet, hiába vannak terveim, már semmi és senki sem tartja bennem a lelket
Kiskorom óta betegségből betegségbe esek,ha egyből kigyóygulok,jön a másik,szívbetegség,gerincrproblémák,trombofília,kényszerbetegség.
Barátaim sincsenek,egy kivételével.Legjobb barátnőmmel megromlott a viszonyom,mert sokat hazudott,átvert,most én rólam terjeszt pletykákat a közös barátaimnak,ezért kezdenek tőlem elidegenedni,nem hívnak,ha programot szervezek,elutasítják a meghívást
Nem találok munkát
Látszólag boldog vagyok,de ez csak álca,nem akarok soká már élni...semmi sem tartja bennem a lelket
Amúgy olyan könnyű itt tanácsokat adni,hogy légy boldog meg élj,ne nyafogj stb...
De azt nem is tudjátok,hogy egy depis,mélyen maga alatt lévő öngyilkosságon gondolkodó embernek milyen nehéz megtenni ezeket a lépéseket,míg egy kiegyensúlyozott,vidám embernek természetes.Tudom..,mert már megjártam én is a poklot,és nem könnyű!De egy valamit tudok,csak magamra számíthatok és nekem kell megküzdeni a problémáimmal,senki nem fog helyettem harcolni!
22?????? és te már mindent átéltél???
Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy ha annyi eszed van,hogy így gondolod,akkor úgy old meg a végét,hogy másoknak ne okoz felesleges perceket. PL: ne a metró kerekei alá ugorj,mert emiatt másoknak több órát kell várni.
(ilyenkor mit szoktak mondani?? Sok sikert??vagy mit?)
Egyébként te még semmit nem éltél,csak hiszed hogy éltél..
Ha már döntöttél volna, nem teszed fel a kérdést. Fiú/Lány vagy?
Ha gondolod írj rám (5. és 7. válaszoló voltam)
22/L
hát gratulálok.! barátkozz ismerj meg embereket.
de az öngyilkosság .....
más ember milliókat fizet(már ha megteheti) azért hogy éljen
másnak az életérét küzdenek a műtőben miközben te csak eldobnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!