Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk, mért tetszik az ha egy...

Fiúk, mért tetszik az ha egy nő izmos, vagy kocka hasa van?

Figyelt kérdés

mert szerintem ez nőknél undorító, szerintem az a szép ha valaki sovány és van rajta egy kis fognivaló. vélemény? :))

18/L

2012. aug. 28. 11:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az, hogy valaki izmos, nem jelenti azt, hogy kockás a hasa, mert ahhoz testzsírszázalék is kell. Meg jó fotó, jó fények, feszítés... Photoshopról meg ne is beszéljünk.

Nekem azért tud tetszeni, ha egy nő izmos, akár kockás is, mert azt jelenti, törődik magával, a testével, _valószínűleg_ egészségesen él, nem fog picsogni tetszőleges dolgokra. De ezek a tulajdonságok nem csak sportos, sportoló nőkre (és felteszem férfiakra) igazak.

Amúgy a sovány és a van rajta fognivaló szerintem kizárja egymást.

2012. aug. 31. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!