Mi a legnagyobb álmod?
Hogy tényleg létezzenek mesebeli lények, persze nagy titok leplezné őket és csak 1-2 szerencsés ember lenne a világo, akitudna erről az új, titkos világról, persze köztük én lennék az egyik!
Hogy legyen egy párom, aki ugyan úgy szeret, mint én őt! És én legyek a világ egyik legszerelmesebb embere!
Legyen sok pénzem, olyan munkám amit szeretek végezni!
Kiadni sok-sok regényt, amik a tiniket jobb útra vezeti és a felnöteknek tudjak egy kis kikapcsolódást nyújtani a minden napi nehézségek közt!
Nyitni egy kórházat és a világ legjobb orvosai dolgoznának ott minimális pénzekért és az embereket Tb nélkül is ingyen megvizsgálná!
Megszüntetném az éhezést a földön! Tennék a globális fölmelegedés ellen! Rám halgatnának az emberek!
És persze, hogy sok igaz barátom legyen!
A családomat kerüljék el a betegségek!
Na meg a bátyám találjon magának egy rendes nőt aki szereti!
Azt hiszem ennyi!! :D
kiköltözni londonba és ott találni egy szerető pasit akitől lesz pár gyerekem és így élni :)
és plasztikai sebészként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!