Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom teljesen elengedni...

Nem tudom teljesen elengedni magam! Mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés
Bárhova megyek szórakozni,vagy akármi mást csinálok(film nézés,zene hallgatás)mindig elkezd valamilyen dolog idegesíteni,például hogy hogyan nézek ki aznap,stb.!Nem tudom teljesen elengedni magam és felszabadulni...Mit tegyek???
2009. júl. 24. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne erdekeljen, hogy nezel ki :)) Probald meg, nem ezen filozni, nekem bejott! Ritkan nezek tukorbe, van olyan nap is, hogy egyaltalan nem nezek bele.

Sokaig ilyen voltam en is, de lassan leszoktattam magam. Most teljesen jol erzem magam a boromben! :))

32/N

2009. júl. 24. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Meg azt akartam ierni, hogy, ha valami bant, akkor mindig azt mondja, hogy "szarjal ra" :))

Ezzel mindig felvidit, amugy nem szokott soha csunyan beszelni :)

1 voltam

2009. júl. 24. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
ki nem szokott csúnyán beszélni, szentem az lemaradt. mind1
2009. júl. 25. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!