Hány éves korodig aludtál valamilyen játékkal?
Gyerekkoromba anyukammal aludtam, o nem engedte, hogy macikkal aludjak :(
De sokszor, ha egyedul vagyok, meg most is a lanyom macijaval alszok :)
32/N
én sosem aludtam játékokkal, de a kispárnámhoz ragaszkodom:D
L/15
kissebb voltam még anyuékkal aludtam és a nagyágyra hordoztam magammal 15 db plüssöt :D+ nővérem:D..kb 10 éves 8-9 éves koromig ezvolt..:D
most pedig egy kacsáával alszok..csak ha ráfexek a lábára akkor elkezd hápogni és megijedek és leesek az ágyról :D
13/l
Én kiskoromban az összes plüssömet bevittem az ágyba. (kb. 25 db) Aztán nem tudtam tőlük aludni, ezért az ágy mellé "megágyaztam" nekik,mert sajnáltam őket a földön. :D Azt hiszem, olyan 16 éves koromig aludtam plüssel, de persze már csak 1 vagy 2 fért be. :)
21/L
én még most is szívesen alszom plüssel :)
14/L
én úgy 8-10 évs koromig aludtam egy 10 plüssel! volt csiga,dínó,nyuszi,cica(de az rengeteg xD),kutya... minden! aztán anyuék kiköltöztették őket az ágyamból :D
most a pímmel (egy kis pillangós babarongy ami valószínű azért pí mert nem tudtam kimondani hogy pillangó) és a legeslegelső kispárnámmal (amire macskák vannak nyomva:D) na meg egy birka szivecske... csak az eltűnt! xD
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!