Érdemes olyan embernek élnie aki sikertelen, nem is különösebben szép, soha nem tudott eljutni egy lánnyal sem kapcsolatig, szexig sem ezzel együtt?
Aki hitét vesztette, kiégett" 24 évesen a csalódásoktól, az egyedülléttől, és attól hogy senkinek nem kell és mindenkinek csak púp a hátán.
Aki vékony, és nem jóképű, és anyagilag sem ért el semmit az életben?
Jobb lenne ha nem is lennék és soha nem is lettem volna.
együtt tudok érezni,sajnos..:S
ne add fel soha!
a rá adás körök eztán következnek én már úgy fogom fel hogy nem lenne izgalmas az életem ha nem történnének hasonló sors csapások velem..
Szia!
Érdemes élned igen. Tudod, hogy hányan cserélnének így is Veled? Soha nem késő elkezdeni, legalábbis én ezzel vigasztalom magamat ill. próbálom.
És mellesleg, attól, hogy Te nem tartod magadat jóképűnek, mások szemében miért nem lehetnél az? :D
nem attól leszel értékes ember, hogy gazdag vagy és döngeted halomra a nőket.
de nem kifejezetten előnyös külsővel is lehet jól csajozni, meg pénz nélkül is, csak sok próbálkozás is kell hozzá.
az pedig biztosan közrejátszik a gyenge lelkierőben, hogy nem eszel rendesen. például a vegákra jellemző betegség pont a vashiány ( [link]
ha semmiképp nem akarsz állati eredetű dolgokat enni, akkor vegyi úton előállított tablettákkal kell pótolnod a hiányt. én azt tanácsolom, hogy legalább egy héten egyszer egyél húst, váltogasd a halat, vörös és fehérhúst. ez attól is függ, hogy miért választottad ezt, 1.egészségügyileg téves út, 2.állatvédelem szempontjából legideálisabb, ha kistermelői/bio/kíméletes forrásokat hazsnálsz fel, 3.vallási ideológiai szempontból meg nincs mit segíteni rajta, kapszula, vagy betegség. főleg ha mellé sportolnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!