Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen dolgokban vagytok jók...

Milyen dolgokban vagytok jók vagy akár kiemelkedőek?

Figyelt kérdés
Tudtok valamilyen hangszeren játszani, jó sportolók vagytok vagy kitűnő tanulók? Ilyesmikre gondolok.
2009. júl. 23. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó a dekorációs készségem, és szépen rajzolok.
2009. júl. 23. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:

eddig bármi, amibe belekezdtem, össejött (kivéve a csajozás - eddig mindig butákat fogtam ki :S)

másfél éve belevágtunk egy GTA-modding oldalba. Mára már eléggé felhoztuk ( [link] )

XSB

2009. júl. 23. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Nyelvekhez vagyok tehestéges

Jó a térlátásom

Állítólag szépen rajzolok, de utálok rajzolni

Jó a logikám is

Jó a hosszútávú memóriám

2009. júl. 23. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Jól zongorázom... és szerintem itt ki is merült=)
2009. júl. 23. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
8 évig kitűnő voltam, emellett sportban országos versenyeket nyertem a csapatommal :) Gimiben is a bizonyítványomban csak 1 darab 4es van eddig szerencsére :) 6 éve tanulok németet és nagyon jól megy :) Szeretek térbeli alakzatokat vagy olyan dolgokat rajzolni ahol elengedhetem a fantáziámat és sokak szerint van is hozzá tehetségem. Hát szerintem körülbelül ennyi :)
2009. júl. 23. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen rajzolok és festek.
2009. júl. 23. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Az angoltudásom elég jó. Ezenkívül a többi kortársamnál jobban értek a számítógépekhez, meg egyéb műszaki dolgokhoz.("a mai fiatalok" amúgy is értenek hozzá az öregebbek szerint, de én jobban) Az úszás is jól megy, értem már el jó eredményt úszóversenyen.
2009. júl. 23. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Fuvoláztam 8 évig nekem nagy teljesítmény , de vannak jobban tőlem:P Éneklés is nagyon jól megy. Nagyon kommunikatív vagyok:D:D:P
2009. júl. 25. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

nagyot tudok böffögni :D

többnincs.

2009. júl. 27. 18:39
 10/11 anonim válasza:
Jó hangom van, jól játszok zongorán, hegedűn.
2009. aug. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!