Milyen dolgokban vagytok jók vagy akár kiemelkedőek?
Figyelt kérdés
Tudtok valamilyen hangszeren játszani, jó sportolók vagytok vagy kitűnő tanulók? Ilyesmikre gondolok.2009. júl. 23. 09:58
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon jó a dekorációs készségem, és szépen rajzolok.
2/11 anonim válasza:
eddig bármi, amibe belekezdtem, össejött (kivéve a csajozás - eddig mindig butákat fogtam ki :S)
másfél éve belevágtunk egy GTA-modding oldalba. Mára már eléggé felhoztuk ( [link] )
XSB
3/11 anonim válasza:
Nyelvekhez vagyok tehestéges
Jó a térlátásom
Állítólag szépen rajzolok, de utálok rajzolni
Jó a logikám is
Jó a hosszútávú memóriám
4/11 anonim válasza:
Jól zongorázom... és szerintem itt ki is merült=)
5/11 anonim válasza:
8 évig kitűnő voltam, emellett sportban országos versenyeket nyertem a csapatommal :) Gimiben is a bizonyítványomban csak 1 darab 4es van eddig szerencsére :) 6 éve tanulok németet és nagyon jól megy :) Szeretek térbeli alakzatokat vagy olyan dolgokat rajzolni ahol elengedhetem a fantáziámat és sokak szerint van is hozzá tehetségem. Hát szerintem körülbelül ennyi :)
6/11 anonim válasza:
Nagyon szépen rajzolok és festek.
7/11 anonim válasza:
Az angoltudásom elég jó. Ezenkívül a többi kortársamnál jobban értek a számítógépekhez, meg egyéb műszaki dolgokhoz.("a mai fiatalok" amúgy is értenek hozzá az öregebbek szerint, de én jobban) Az úszás is jól megy, értem már el jó eredményt úszóversenyen.
8/11 anonim válasza:
Fuvoláztam 8 évig nekem nagy teljesítmény , de vannak jobban tőlem:P Éneklés is nagyon jól megy. Nagyon kommunikatív vagyok:D:D:P
9/11 anonim válasza:
nagyot tudok böffögni :D
többnincs.
10/11 anonim válasza:
Jó hangom van, jól játszok zongorán, hegedűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!