Min fantáziálsz a legtöbbet?
Előző: xDDD
Amúgy én arról, hogy milyennek képzelem a tökéletes világot :)
Milyen lenne a nálam 8 évvel idősebb sráccal beszélgetni, meg a többi. :))
18/L
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nem érdekel. Minek hazudjak, ha végre van egy hely, ahol bármilyen következmények nélkül önmagam lehetek.
Én arról szoktam álmodozni, hogy egyszer majd ninja lehetek, és eljuthatok Japánba. (nem igazi ninja, hanem olyan, mint a naruto-ban...biztos nem ismeritek, nah mindegy:S
Meg arról, hogy bármikor megállíthatom és visszatekerhetem az időt...így lenne időm eleget tanulni, gépezni, olvasni és aludni egy nap. Meg ha otthon hagytam valami fontos dolgot, akkor érte szaladhatok a suliból...stb.
Meg persze arról, hogy egyszer magabiztos és szókimondó leszek, és talán képes arra, hogy megváltoztassam az embereket...(persze nem olyanra, amilyenre csak én akarnám...)
és...még arra is NagYON vágyok, hogy egyszer lesz egy megértő, (és persze helyes:) pasim (vagy barátom), akinek mindent elmondhatok, megoszthatom vele a bánatom, hogy mennyire ki van már a f.szom saját magamtól, meg a világtól...stb. (egyébként és nem szidom vagy utálom az életet, csak attól vagyok kikészülve, hogy nem vagyok képes élni ezzel az Istentől kapott ajándékkal:(
olyan srácokról, akik bejönnek nekem, egy fekete Volvo C30asról, és egy tűzpiros Audi TT Coupé-ról :)
15/L
ma 21:16
CSIIIIIIIIIIDOORIIIIIIIIIIIIIIIII! :)
Egyébként én az örök fiatalságról, és a világ uralomrol.
Hogy milyen jó lenne úgy gondolatolvasónak lenni, hogy csak annak a gondolatát olvasom ki, akire ránézek. Úgy legalább hasznomra válna, nem csak idegesítene.
Meg még azon, hogy milyen lesz az élet a jövőben, meg arról, hogy hogy fog állni nekem a hegyes (tünde/elf) fül. =D enji Ja, meg a helyes srácról az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!