Szívesen írnék egy könyv sorozatot csak attol féllek mindenki azzal fog szekálni. De nagyon akarom és azt is hogy nemzetközileg kiadják. Mit csináljak?
Mimimi, mivan...?
Hová sietsz még? Nyiss egy word dokumentumot és kezdj el írni, a többin meg majd utána gondolkozz. Most nem azért mondom, hogy letörjem a lelkesedésedet, de ha fiatal vagy még (akárcsak én) nem valószínű, hogy be tudsz fejezni egy regényt, pláne egy könyvsorozatot. A gondolkodásod, az életed, az érzelmeid kamaszként olyan gyorsan változnak, meg ugrálnak, hogy nehéz tartani magad a történethez, hiszen mindig máshogy próbálod folytatni (tapasztalat).
Szóval ne lihegd túl, kezdd el pötyögni, a többit majd meglátod :)
vagy ha nem is név nélkül, álnéven adasd ki:) mondjuk legyél Brian Blocker:D ha már a nemzetköziségnél tartunk:)
(érted, BrIAn, brAIn vagyis agy, ha nem angolul tanulnál) csak a nevedből gondoltam:D
Tetszik utolsó utolsó elötti már évek óta terveztem hogy írok csak mindig más műfajban ebben igazad van de ha bűnügyi regény sorozatot írok akkor a a gengszter szerelmes lesz mondjuk a riválisnak a feleségébe.:)
Vissza térve az utolsóra akkor hogy dicsőíthetném dicső hazám hiába alázták porba a komunisták hiába alázták porba az árúló poltikusok és bankárok egyszer ismét győzelmet aratunk a hazzudó poltikusok és bankárok ellen.Amit írtam az egy szabadságharcnak a kezdete is lehet.Amit itt és most 2012 esztendejében forró nyári reggelén itt a Gyakorikérdések.hu-n Agyblokkoló írt.
Vagy a képzeleted nagy,vagy az arcod.
Hogy mejik az azt nem tudom,de az utólsó kommentedbõl itélve az arcod
Majd pont a te nyavajás kis könyved fogja ki rántani az országot ebbõl a helyzetbõl?!?!
Az se biztos hogy jó a könyved,bocs még nincs könyved,mert egyelõre csak beszélsz!!De ha kész is lessz (amit nagyon nagyon kétlek) akkor is hatalmas rá a valószínûség hogy vécépapírnak is rossz lessz!!
Elõzõ vagyok
Ja és amit mondtál hogy az lessz a könyv története,tudod az a gengszteres valami,na az elcsépelt-túlcsépelt sz*r sztori,amikor friss ötlet volt(már mint az elsõ ilyen nyálgombóc sztori)már akkor is sz*r volt!Amúgy úgy nagyon-nagyon könnyû hogy az apád csinál mindent -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!