Mit csináljak, ha egyszerűen utálom a tesitanáromat?
Figyelt kérdés
Az iskolámban a tesitanáromat egyszerűen mindenki szereti, kivéve engem és a barátnőmet.Minket folyton folyvást szivatott, ezért megutáltuk.Viszont ugye ha túlságosan meg fog látszani rajtunk, hogy nem igazán szeretjük, le fogja húzni az átlagunkat.Szerintetek mit csinűljunk? 13L2012. aug. 16. 09:24
1/5 anonim 

válasza:

Szokjatok le az utálatról a barátnőddel együtt. Nyilván nem az egész iskolában van a hiba, aki szereti a tanárt, hanem inkább elgondolkodtató, hogy ti ketten miért nem. Nem kötelező egy tanárt szeretni, de utálni sem célszerű. Az iskolában tantárgyak vannak, ezekért jegyeket adnak. Nem ti tudtok kiszúrni a tanárral, hanem ő veletek. Szóval, felejtsétek el ezt a gyerekes utáljukatanárt-dolgot.
2/5 A kérdező kommentje:
Év elején nem is volt bajunk vele.Mivel jó futók vagyunk, ő is szeretett minket szerintem.Viszont a kosár nem az erősségünk , mégis elvárta, hogy tökéletesen teljesítsünk.Mivel nem sikerült, ezért ezt "lűzadásnak" vette, azóta mindig plusz köröket futtat velünk
2012. aug. 16. 09:36
3/5 anonim 

válasza:

Emiatt nem kéne utálnotok. Az jó dolog, hogy jó futók vagytok, de tény, nem volt fair dolog tőle ez a kosár-téma... Hacsak ti nem voltatok hajlandóak csinálni.
4/5 anonim 

válasza:

Dolgozunk órán, de ő mindig azt szajkózza, hogy többre vagyunk képesek, emiatt lehúzza az átlagunkat.Az jó, ha hisz bennünk, de a tanulmányaimat nem ronthatja le!
5/5 anonim 

válasza:

(a barátnője vagyok a kérdés írójának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!