2/6 A kérdező kommentje:
kösz sokat segítettél
2012. aug. 12. 12:47
3/6 anonim 

válasza:

Talán olvasd el a kérdésedet, mielőtt választ vársz.
4/6 anonim válasza:
apple iphone 4s, mert a leggyorsabb legokosabb és legjobb telefon, bár borsos egy kicsit az ára,továbbá samsung galaxy s2,s3,note,s pluszz,ezek a legjobbak a samsung-tól,a htc -k is nagyon ott vannak:htc sensation,dessire hd,dessire s...bárén legjobban az iphonet, vagy a galaxy s2,s3 at ajánlanám... remélem valamit segítettem
:)
5/6 anonim 

válasza:

A nagy büdös lóf*szt a leggyorsabb legokosabb az iPhone 4S. A legokosabb jelenelg a Galaxy S3. Csak azért mert az iOS fut az iPhone-on nem teszi a legjobb telefonná. Meg az androidon a legtöbb dolog ingyenes nem úgy mint az iOS marketjén. Mondjuk akinek van pénze iPhone-ra annak a rajta lévő fizetős alkalmazásokra is.
6/6 anonim válasza:
barkóczi máté! félsz vlmitől, minek káromkodsz??a samsung mindig is másolta az apple-t,már nem egyszer fel is jelentették érte a samsungot,én próbálltam mind 2 telefont, nekem az iphone sokkal jobnak tűnt,de hát mindenkinek van véleménye,és én a tied tiszteletben tartom.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!