Miért taszít ennyire, hogy a Facebookot használjam?
Kb. másfél éve töröltem le magam, eleinte nőügyek miatt, hogy ne zaklasson a nő, aki kidobott és megalázott, plusz akikkel utána voltam. Új életet akartam kezdeni, új helyszín, új emberek. Az új nagyvárosban pedig egyre több ismerősöm lett, úgyh csináltam egy fake profilt. Nem értették, hogy miért van kitalált nevem, miért csak ennyi ismerősöm van, nem volt 800 ismerősöm, képek a haverokkal, nyaralásról, és ez mindenkinek bűzlött.
Most viszont szükség lenne az igazi profilomra a tanulmányaimhoz, hogy ne maradjak le a csoport infóiról.
Valahogy taszít az, hogy az emberek, ha bepötyögik a nevem egy csomó mindent láthatnak belőlem. Szeretném, ha bárkivel találkozom, ne az legyen, hogy haza megy és rámkeres, hanem szeretnék titokzatosabb lenni.
Miért zavar engem ennyire ez a dolog és mi lehet a megoldás?
Lehet, hogy hüyle vagyok, de egyszerűen nem értem a problémádat.
"eleinte nőügyek miatt, hogy ne zaklasson a nő, aki kidobott és megalázott"
- Néhány kattintás csupán, hogy valakit letílts, és semmilyen formában ne tudjon keresni.
"Valahogy taszít az, hogy az emberek, ha bepötyögik a nevem egy csomó mindent láthatnak belőlem"
- Pont annyit látsz, amennyit Te megosztasz. Ha csupán a nevedet írod be a tablófotóddal, akkor annyit. Így maradhatsz titokzatos is.
Szerintem nagyon egyszerű facebbokot használni, csak az emebrek szeretik túlbonyolítani.
köszi a válaszokat!
utolsó: nem cseszegetnek emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!