Miért nem lehetek 1x én a legszebb?
miért van az h ha 1x az életben szépnek érzem magamat utána megláttok az utcán egy nálam szebb lányt és úgy érzem h semmi értelme az egésznek.. úgy érzem h fölösleges volt bármit is csinálnom magammal ha úgy is vki szebb nálam..
ilyenkor mindig magamba esek és már nincsen kedvem semmihez hiszen engem úgyse fog senki észrevenni..
16L
szerintem ne akarj a leg...bb lenni semmiben, egyrészt nem leszel, másrészt fölösleges időpocsékolás
SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS!
Mert szerintetek "szépnek" lenni olyan könnyű és mesés. Nem. Mindenki füttyög, bámul, a munkásoknak kocsányon lóg a szemük és ami a legrosszabb az egészben, az az, hogy bárhol szeretnél ismerkedni, csak a külsőd miatt vannak veled, a belsőd már egyáltalán nem érdekel senkit. Még rosszabb, hogyha az alakod is jó hozzá. Inkább kívánok magamnak egy átlagos kinézetet, hogy valaki végre azért szeressen, aki vagyok és nem azért, ahogyan kinézek.
Ja és várom a lepontozásokat, hogy én milyen nagyképű, ésatöbbi vagyok. Nem baj, csak leírtam a véleményem.
Valahol, valamilyen szinten mindenki szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!