Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok így az élettel?

Miért vagyok így az élettel?

Figyelt kérdés

Bármi új történik velem, nem tudom értékelni.

mondom így:

-Elmentem külföldre nyaralni és ahelyett, hogy körülnéztem volna, mert még sose voltam ott, első nap este már megszoktam, hogy ott vagyok és nem tartottam érdekesnek;

-Van egy kapcsolatom, majdnem egy hónapja és ahelyett, hogy vele foglalkoznék, mint mielőtt összejöttünk volna, minden második emberre ránézek;

-17 vagyok és már eddig életemben 9x költöztem és lassan megint fogok... és egy idő után azt is megunom, ha egy helyen lakok... Két éve lakok, ahol lakok, de már fél év után meguntam...

->Bármi történik, megszokottnak érzem és nagyon unom...

nekem sokszor kell a változás, ez normális? :/

2012. aug. 7. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg van lehetőséged, majdnem mindenben normális. De mondanom sem kell, így nehéz lesz tartós kapcsolatot kialakítanod.
2012. aug. 7. 22:54
 2/5 anonim válasza:
kezdj el valamit sportolni, hatha az felraz!
2012. aug. 7. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
ha sportolok is megunom, már mindent csináltam...bár ha sportolok azt végig csinálom, csak egy idő utánunalmas
2012. aug. 7. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Egy ideig külföldön laktam, mindenki jött hogy milyen izgi lehet, meséljek meg minden, én meg csak néztem, hogy mitől lenne ez izgi, tök ugyanaz mint otthon, csak más nyelven beszélek... Kb. 1 hétig volt "izgi", amíg nem tudtam mi merre, aztán megszoktam. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, jobban szerettem ott lakni, de igazából tökmindegy. De ez csak egy példa, most is megyek lassan megint külföldre nyaralni, de ez is csak azért "izgi" mert addig is valami mást csinálok mint amit megszoktam. Ja, de az sem megoldás, hogy keressek hobbit, járjak el gyakrabban ide-oda, mert egyszerűen akármit csinálok, megunom 1-2 alkalom után. Lakhellyel szintén úgy vagyok ahogy írtad, általában valamikor 6 hónap-1 év között jön rám a költözhetnék. Az utóbbi 4 évben 4 különböző helyen laktam. De igazából ezzel kapcsolatban csak egy dolog zavar, hogy a tanulásra sem tudok odafigyelni, hiába van ami motiváljon, meg alapból érdekel is amit tanulnék... Előbb is nekiálltam, 1 órát nem tudtam végigtanulni...

Nem segítettem semmit, de legalább tudod, más is van így...

2012. aug. 8. 02:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. Ki kéne deríteni, hogy miért van erre szükséged.
2012. aug. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!