Az normális ha örülök az emberek balszerencséjének?
Például ha a TV-ben látom(akár hírek, akár film), hogy xy meghalt, akkor önkéntlenül is elmosolyodok, vagy mikor nemrégiben volt, hogy a lovasfutamon az egyik embert fejbe rúgta a ló, hangosan felröhögtem és a kivégzéseken is inkább szórakozok, boldognak érzem magam. A szüleim persze mindig leszólnak, hogy ez nem szép dolog, pedig én nem érzem rossznak. Persze, tudom, hogy gonosz dolog, de ettől én most gonosz vagyok?
Normális válaszokat kérek, nem leszólásokat.
19/F
Csak az emberekkel vagyok ilyen, az állatok sorsa engem jobban érdekel, nem tudom miért. Például mikor a nagyszüleim meghaltak, nem éreztem abszolút semmit, de mikor a kutyám meghalt, teljesen összeomlottam.
07:53
Nem az ismerősöd vagyok, mivel fiú vagyok.
"De ha az megy a híradóban, hogy autóbalesetben meghalt/sérült xy, akkor inkább mosolygok."
Hát Te, nem tudom... Nekem nem volt kedvem mosolyogni, mikor tőlem néhány méterre elsodort egy öreg nénit egy teherautó, és a néni gyakorlatilag darabokban volt, a lábát a zebrától kb 10 méterre szedték össze a mentősök.
Bizonyára nagyon "vicces" helyzet lehet ez is számodra. Akkor is az lenne, ha a te nagyid feküdne vérben az úton? Attól h te nem ismersz személyesen egy embert, neki még ugyanúgy van családja, barátai, ugyanúgy éli az életét, érez, dolgozik h kifizesse a számlákat, stb..
Úgy látszik a kutyámba több érzés szorult, mint beléd... Most szó szerint értem: MIkor egyedül voltam itthon, és anyum rosszul lett, összeesett, a kutya átugrott a kerítésen(anyum épp a kertben volt, a kutya meg az udvarban), és futott hozzá, nyalogatta, alig engedett oda hozzá bárkit is, még a mentősöket is, úgy kellett elvinnem. Egyedül voltam otthon.
Bár te biztos jót nevethettél volna ezen is...
Én sem szeretem a cigányokat(finoman fogalmaztam), de
ez az "alsóbbrendű faj" meg tényleg nacionalista felfogás, de ez nézőpont kérdése. A náciknak minden más nép alsóbbrendű volt, Te is! Legalsó szinten a zsidók,cigányok álltak( vmi csak ragadt rám törióráról :D)
Amúgy meg ember, a 21. században már ilyen felfogásnak nem nagyon kéne, h helye legyen...
Ok, valljuk be, vannak vicces dolgok az emberek balszerencséjében, egy bizonyos szintig normális dolog, pl ezeken én is tudok mosolyogni:
Az emberek halála már morbid, de itt is történnek humoros dolgok:
A leghülyébb halálokat a Darwin-díjjal díjazzák, az elsőt annak az embernek adták, aki addig rángatott egy Coca-Cola automatát, hogy ingyen szódát kapjon, amíg az rá nem dőlt és agyon nem nyomta. (94-ben)
Vagy 2008-ban: az egyik nyertes az a kezdő iraki terrorista lett, aki nem rakott elég bélyeget a feladott levélbombára, majd amikor a küldemény visszaérkezett hozzá, botor módon felbontotta azt.
Ezeken megértem, ha valaki röhög.
De az, ha te egy átlagos autóbaleseten, halálon röhögsz, azt már nem tenném bele a normális kategóriába, elvégeznék az ilyen emberen vmilyen pszichopata tesztet, most komolyan!
21:37!
Na, ez jó kérdés, mert gőzöm sincs, de nem igazán szeretném kipróbálni. Eddig mikor nagyon felidegesítettek csak nagyon erősen mellkason megütöttem az illetőt és nem éreztem semmit, bár ő kicsit fulladozott. Egyébként elég türelmes vagyok, csak ha olyat szólnak, akkor kiesik a fogaskerék és leszáll a vörös köd. Bár amikor aikido-t és kung-fu-t tanultam, akkor jól esett a másikat földre vinni. De gyilkolni nem hiszem, hogy képes lennék a valóságban.
Probalj magadra szedni egy kis empatiat, ha egyaltalan ez lehetseges...
Amit leirtal, az abszolut arra utal, hogy pszichopata vagy, ugyanis a pszichopata ember all igy a dolgokhoz. Bizony, bizony...ha utana nezel, ezt fogod talalni. Az, hogy ez kijon-e majd rajtad (olsz-e majd embert), rajtad mulik. Ha kordaban tudod tartani, nem fog senki megserulni korulotted. Sajnos mentalisan beteg vagy es igen, gonosz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!