Mit csinálhatnék ilyen ügyben?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, lány, anyám 1 éve meghalt úgy hogy csak én voltam ott, azóta depressziós vagyok, jobban mondva már szinte emo, a családban mindenki piszkál emiatt, és csak akkor érzem jól magamat, amikor nem otthon vagyok. A barátaim is elkezdtek furcsán viselkedni veled, de a lány barátaim mellettem vannak. Pszichológushoz nem tudok menni, elfoglalt vagyok. ( suli, külön órák, korepetálás, házimunka, nyáron meg elutazok. )öngyilkosságon is gondolkodtam, de úgy csak elmenekülnék a problémáim elől.2012. aug. 6. 13:52
11/14 anonim válasza:
Nem kell elmondani. Mondd meg, hogy te nem szeretnéd, nem is tudod, és nem is fogod elmondani, miért mennél... És ha nem hajlandó elengedni pszichológushoz, akkor marad az, hogy megvárod az év elejét, és a suliban megkeresed a suli pszichot. Ez működik? De apáddal fuss egy kört, mert ha te magad leírod az esélyedet, az mindennél rosszabb, mert amit meg se próbálsz, az tuti nem sikerül!
12/14 A kérdező kommentje:
okés, megpróbálhatom... de nálunk nincsen suli pszihológus :'/ csak doki, meg valami egészség figyelő, gyermekvédelmis / az egyszer engem leszörnyetegezett /
2012. aug. 8. 03:42
13/14 anonim válasza:
Na ahhoz ne menj, aki leszörnyetegezett. Próbáld ki az A tervet, ha nem jön be, írj, kigondolunk B-t.
14/14 A kérdező kommentje:
okés, majd nemsokára kipróbálom, mostanában dolgozik
2012. aug. 8. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!