Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

:) :) :) kérdése:

Szerintetek hogy nézek ki? Szép, csúnya, átlagos?

Figyelt kérdés
Akit érdekel annak privibe küldök képet! :)
2012. aug. 2. 20:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

Az első kép előnyösebb, de mindkettőn szép vagy :)

Korra kíváncsi vagyok !

2012. aug. 4. 18:13
 32/46 A kérdező kommentje:
Szerintem is és köszi :) am 15 :)
2012. aug. 4. 18:41
 33/46 anonim ***** válasza:

Úristen 15 éves vagy??:O

Idősebbnek mondtalak volna.

Amúgy szerintem szép vagy,de olyan átlagos..én lány vagyok így nyílván "csúnyább" szemmel nézlek :DD de csúnya semmiképpen sem vagy

2012. aug. 4. 19:35
 34/46 A kérdező kommentje:
Igen 15 vagyok!! Hánynak gondoltál? :) (csak mert eddig sokan irták,hogy aranyos vagyok,de nagyon fiatal,amit nem tudtam mire vélni xD)
2012. aug. 4. 19:48
 35/46 anonim ***** válasza:
Én olyan 10-12-nek mondtalak volna első ránézésre, hogy őszinte legyek, pedig szintén lány vagyok. Soványka testalkathoz túl babaarcú vagy.
2012. aug. 4. 20:25
 36/46 A kérdező kommentje:
10-12?? :OO soványka testalkat??hát ezek a képek akkor nem megfelelőek,mivel nem vagyok éppen soványka az 50 kg-mal :D
2012. aug. 4. 21:06
 37/46 anonim ***** válasza:

hát az első képen tényleg ilyen 14-15nek nézel ki,de a második képen simán mondtalak volna 18-nak!

FŐleg azzal a konttyal meg azokkal az ékszerekkel..

2012. aug. 4. 21:47
 38/46 anonim ***** válasza:

Na szóval,jövök az elemezgetéssel^^

Haj: Az első képen nagyon aranyos,jól áll ez a kislányos,rövid frizura.A második kép is szép a maga nemében,viszont nem illik hozzád.Azt mondom,még ne menny bele ezekbe a komoly,elegáns frizurákba,az arcodhoz és a kisugárzásodhoz a fiatalos,gyerekes hajak állnak jól^^

Hogyha egyszer mégis szeretnél komolyra váltani,a hosszú hajat ajánlom.És ne kösd fel gyakran,nem előnyös neked.

Arc:Érdekes arcformád van,kerekded,viszont az állad szögletes.Az első képen tökéletes a hajad hozzá,kiemeli az arcod,és kicsit takarja az állad.Az nálad a fontos,hogy olyan hajakat hordj amik kicsit nyújtják az arcodat.Egyébként nagyon aranyos az arcod,kislányos pofi,kislányos frizkó^^

Bőr:Gyönyörű^^ csak a szemed alatti részekre vigyázz,könnyen elronthatja a hatást.

Szem:Eleven,sokat mondó szemek.Ez is jobban látható az első képen,ott szívből.jókedvvel mosolyogsz,a másodikon inkább a fotó kedvéért.Ez nagyon látszik a szemeidben.

Most nem látom tisztán(egyre pocsékabb a szememXD)hogy sötétbarna vagy fekete szemed van?Mindenképp nagyon szép^^

Ruha:Első kép ismét^^ Fiatalos kisugárzás,fiatalos ruha.Persze nem azt mondom hogy egyáltalán nem áll jól(egy hosszú,fekete,pánt nélküli ruhában simán elképzellek)csak hogy ragaszkodj ahhoz amilyen vagy.Maradj önmagad,visszafogottan gyerekes,eleven,jókedvű.És amúgy jól áll a kék ;)

Alak:Most komolyan,szerintem nagyon csinos vagy:D szép hosszúak a lábaid,csinos derekad is van:)

Amúgy attól függ milyen magas vagy.Ha vagy 160,akkor az 50 kg tökéletes^^ ha nem,és fogyni akarsz,maximum egy-két kilót adj le,több az én véleményem szerint nem egészséges:/ Én nem ajánlom a fogyit amúgy.

Összegzés:Szerintem szép lány vagy.Pontosabban inkább aranyos^^ az első kép legyen a mérvadó,ahhoz tartsd magad,az alapján fejlődj:)

Remélem kielégítő választ adtam,ha kihagytam valamit csak szólj^^

2012. aug. 6. 18:43
 39/46 anonim ***** válasza:
Szia! Ha még aktuális a kérdésed, akkor várom a képet! :)
2012. aug. 13. 08:41
 40/46 A kérdező kommentje:

Haj:igen,én is jobban szeretem,ha kivan engedve,a 2.képen csak azért van "komoly" frizurám,mert konfirmálásomkor készült,és azt a képet azért raktam fel,mert közelebbi,jobban látsik az arcom rajta :)Igazából szeretnék,hosszú hajat,de sajnos nem nő valami gyorsan,szal egyhamar nem lessz hosszu hajam :S :D

Arc: akkor ezekszerint babaarcom van?! :D :)

Bőr: hátigen,sajnos a szemem alatt mindig megjelennek ezek a sötét karikák,hiába alszom ki magam :SS

Szem: hát igen,az első kép egy nagyonjó napon készült,barátnpmmel voltunk sétálggatni meg fagyizni,ilyesmi :) a második képen inkább estefelé jött meg a jó hangulat,és tényleg kicsit a fotó kedvéért volt :D

Ruha: Megfogadom :)

Alak: Köszönöööm :D Nem is szeretnék fogyózni,amugy 162 cm vagyok :))

Öszzegzés: Köszi szépen a részletes elemzést és persze a dicsértete is,örülök annak ha valaki őszinte véleményt mond :))

2012. aug. 14. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!