Szerintetek hogy nézek ki? Szép, csúnya, átlagos?
Az első kép előnyösebb, de mindkettőn szép vagy :)
Korra kíváncsi vagyok !
Úristen 15 éves vagy??:O
Idősebbnek mondtalak volna.
Amúgy szerintem szép vagy,de olyan átlagos..én lány vagyok így nyílván "csúnyább" szemmel nézlek :DD de csúnya semmiképpen sem vagy
hát az első képen tényleg ilyen 14-15nek nézel ki,de a második képen simán mondtalak volna 18-nak!
FŐleg azzal a konttyal meg azokkal az ékszerekkel..
Na szóval,jövök az elemezgetéssel^^
Haj: Az első képen nagyon aranyos,jól áll ez a kislányos,rövid frizura.A második kép is szép a maga nemében,viszont nem illik hozzád.Azt mondom,még ne menny bele ezekbe a komoly,elegáns frizurákba,az arcodhoz és a kisugárzásodhoz a fiatalos,gyerekes hajak állnak jól^^
Hogyha egyszer mégis szeretnél komolyra váltani,a hosszú hajat ajánlom.És ne kösd fel gyakran,nem előnyös neked.
Arc:Érdekes arcformád van,kerekded,viszont az állad szögletes.Az első képen tökéletes a hajad hozzá,kiemeli az arcod,és kicsit takarja az állad.Az nálad a fontos,hogy olyan hajakat hordj amik kicsit nyújtják az arcodat.Egyébként nagyon aranyos az arcod,kislányos pofi,kislányos frizkó^^
Bőr:Gyönyörű^^ csak a szemed alatti részekre vigyázz,könnyen elronthatja a hatást.
Szem:Eleven,sokat mondó szemek.Ez is jobban látható az első képen,ott szívből.jókedvvel mosolyogsz,a másodikon inkább a fotó kedvéért.Ez nagyon látszik a szemeidben.
Most nem látom tisztán(egyre pocsékabb a szememXD)hogy sötétbarna vagy fekete szemed van?Mindenképp nagyon szép^^
Ruha:Első kép ismét^^ Fiatalos kisugárzás,fiatalos ruha.Persze nem azt mondom hogy egyáltalán nem áll jól(egy hosszú,fekete,pánt nélküli ruhában simán elképzellek)csak hogy ragaszkodj ahhoz amilyen vagy.Maradj önmagad,visszafogottan gyerekes,eleven,jókedvű.És amúgy jól áll a kék ;)
Alak:Most komolyan,szerintem nagyon csinos vagy:D szép hosszúak a lábaid,csinos derekad is van:)
Amúgy attól függ milyen magas vagy.Ha vagy 160,akkor az 50 kg tökéletes^^ ha nem,és fogyni akarsz,maximum egy-két kilót adj le,több az én véleményem szerint nem egészséges:/ Én nem ajánlom a fogyit amúgy.
Összegzés:Szerintem szép lány vagy.Pontosabban inkább aranyos^^ az első kép legyen a mérvadó,ahhoz tartsd magad,az alapján fejlődj:)
Remélem kielégítő választ adtam,ha kihagytam valamit csak szólj^^
Haj:igen,én is jobban szeretem,ha kivan engedve,a 2.képen csak azért van "komoly" frizurám,mert konfirmálásomkor készült,és azt a képet azért raktam fel,mert közelebbi,jobban látsik az arcom rajta :)Igazából szeretnék,hosszú hajat,de sajnos nem nő valami gyorsan,szal egyhamar nem lessz hosszu hajam :S :D
Arc: akkor ezekszerint babaarcom van?! :D :)
Bőr: hátigen,sajnos a szemem alatt mindig megjelennek ezek a sötét karikák,hiába alszom ki magam :SS
Szem: hát igen,az első kép egy nagyonjó napon készült,barátnpmmel voltunk sétálggatni meg fagyizni,ilyesmi :) a második képen inkább estefelé jött meg a jó hangulat,és tényleg kicsit a fotó kedvéért volt :D
Ruha: Megfogadom :)
Alak: Köszönöööm :D Nem is szeretnék fogyózni,amugy 162 cm vagyok :))
Öszzegzés: Köszi szépen a részletes elemzést és persze a dicsértete is,örülök annak ha valaki őszinte véleményt mond :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!