Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek milyen vagyok?...

Szerintetek milyen vagyok? Szép, csúnya átlagos? Akit érdekel annak küldök képet privátba

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 12:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szintén elfogadnék egy képet!
2012. aug. 1. 17:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is kérek
2012. aug. 1. 19:00
 13/27 anonim ***** válasza:
Küldd el a képet nekem is! :)
2012. aug. 1. 19:25
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem is! :)
2012. aug. 1. 22:56
 15/27 anonim válasza:
nekem is :)
2012. aug. 2. 11:06
 16/27 anonim ***** válasza:
na mi van csak eteted a jó népet?
2012. aug. 2. 14:37
 17/27 A kérdező kommentje:
Küldöm mindenkinek,csak nemvoltam még ma fent neten..
2012. aug. 2. 17:27
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok az egyik, aki megkapta a linkeket, ezúton is köszönöm a bizalmadat.

Én férfi vagyok, korban picivel odébb, mint a Te korosztályod, de azért van objektív véleményem.

A testi adottságaid alapján Te egy nagyon helyes, ígéretes lány vagy. Ígéretes alatt azt értem, hogy pár év múlva sok fiú fog körülötted döngicsélni. Tehát fizikálisan semmi aránytalant nem tudnék mondani az arcodra vagy - ami látszik belőle - az alakodra.

A baj inkább belül van, fejben, ami befolyásolja a kisugárzásodat. (Rövidebben: nem kellene hülye fejeket vágni.) Sokkal inkább törekednék egy természetes, pózolásmentes kisugárzásra. Sokkal több báj és vonzerő lenne benne. Így ezekkel az arckifejezésekkel inkább olyan vagy mint a ma 12 egy tucat átlagfiatal, aki képtelen magát a bőrében jól érezni és azt hiszi, hogy a mesterkéltséggel bármire is mehet.

A legjobban azon a képen nézel ki, ahol látszik a hajad és nem grimaszolsz. (A keresztbe csíkos kék fölsővel)

Ha egyszerűen csak lazán elengednéd magad, nem látszana semmi görcsölés, nagyon pozitív lehetne az energiád és a kisugárzásod. Szerintem megérné ezt tudatosan befolyásolnod.

2012. aug. 2. 18:57
 19/27 :) :) :) ***** válasza:
küldheted :)
2012. aug. 2. 21:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Mindenkinek másaz ízlése vanaki szépnek tart van aki átlagosnak van aki csúnyának

ha modelleket vesszük alapul akkor nem vagy szép

de mivel ez hűlyeség így szerintem szép vagy

de alapból egy átlagos lány vagy aki pózol a tükörben

2012. aug. 2. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!