Minek a legjobb élni? A tegnapnak a mának vagy a holnapnak?
Én inkább a jelennek élek. A múltnak már minek éljek, azér már nem tudok semmit se csinálni, se kijavitani ha valami nem sikerült jól, se visszajátszani. A jövőnek meg minek éljek, azt majd alakítom, hogy szép jövőm legyen, a jelen meg az van most mindent ki kell probálni most.
Szoval JELEN. :D
A mának.Ugyanis a multad a te személyes tapasztalatod.Arra épitesz ma.A jövödet meg a jelentbe alakítod.Érdemes a jelenbe ugy élni,hogy a jövönk minnél pozitivabb legyen.Pld.pozitiv gondolkodással,pozitiv tettekkel.
Ez a véleményem.
A holnapnak,mert mindenki a jövönek él.
A tegnapnak hogyan, a mának az a jelen.
Csak a holnapnak lehet élni ,a jobbért,szebbért, és a többért.
Azt mondjak vigyazz a jelenre, mert a jelenbol mult lesz es a mult megolheti a jovodet. En mindig tervezgettem, meg bantam amiket a multamban csinaltam.
de rajottem, h tenyleg a manak kell elni, mert maskepp csak a gondokra gondolsz, ami volt v lesz.
Igen kell tervezgetni meg almodozni, de igazan elni csak a manak lehet szerintem.
Én leginkább a pillanat embere vagyok.
Nagyon szeretem a spontán történő dolgokat,utálom a tervezgetést,eddig még nem nagyon vt emiatt problémám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!