Ha valaki rühell idegenekkel bulizni az az illető hibája?
Figyelt kérdés
Az alapvető problémám az hogy anyám bele akar kényszeríteni a gólyatáborba mondván h jó buli lesz de nekem ez úgy hiányzik mint a Zsidóknak Hitler . Ha a haverjaimról lenne szó akkor önként és dalolva mennék. De nem vagyok társasági ember és csak a szűk baráti körrel szoktam bulizni. Nem mellesleg nem vagyok oda a lerészegedésért, drogokért és a szexpartikért . Na most a haverok tudják ezt és ezek a bulik amikbe én szoktam menni ilyenek is inkább kellemes beszélgetések ...
De idegenektől nem tom h mire számítsak ha a helyzet nem jön be le se tudok lépni . Mit csináljak ?
2012. júl. 27. 21:38
1/2 anonim válasza:
Én voltam gólyatáborban (ELTE), és szó sem volt sem lerészegedésről, sem drogokról, sem szexpartiról. Viszont teljesen más érzés volt úgy elkezdeni az egyetemet, hogy voltak már barátaim, és nem egyedül lézengtem a folyosón. Azokkal az "idegenekkel" évekig együtt fogtok órákra járni. Ugyanolyan diákok mint te, nem ufók. :)
2/2 anonim válasza:
Könnyebben fogsz ott ismerkedni, mint az iskolapadban.
Szexparti??? Anyám!
De szólj, ha ilyenre hívnak, megyek helyetted! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!